Senegalski internacionalac Iv Baraje novo pojačanje Voše

Senegalski internacionalac Iv Baraje novi je fudbaler Vojvodine.
Senegalski internacionalac Iv Baraje novo pojačanje Voše
Foto: FK Vojvodina
On dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa portugalskim Belenensešom, a sa Vošom je potpisao dvogodišnji ugovor.
Iv Baraje je rođen u Dakaru 22. juna 1992. godine, igra na poziciji desnog krila, ali može da pokrije i ostale pozicije u napadu.
Najveći deo karijere proveo je u Italiji, ponikao je u Udinezeu, a kasnije igrao za Lumezane, Stabiju, Kijevo, a najviše se proslavio u dresu Parme za koju je odigrao 101 utakmicu, postigao 32 gola i dodao 16 asistencija u periodu od 2015. do 2020.
 
Usput je išao i na pozajmice u Padovu i Žil Visente, a poslednji klub mu je bio portugalski Belenenseš, za koji je nastupao u protekloj polusezoni i postigao dva gola i dodao dve asistencije.
 
On će biti treće pojačanje ekipe Milana Rastavca, pošto je prethodno potpisao Radomir Milosavljević, a Milan Vidakov se vratio sa pozajmice iz Mladosti GAT.
  • Dusan Dzigurski

    13.06.2022 12:07
    Videcemo
    Ovaj bi mogao da bude zanimljiv igrac, vidim da je nastupao i za Parmu, `ajde videcemo, Vosa u poslednje vreme bas i ne ubada sa pojacanjima.
  • Не вреди

    12.06.2022 18:34
    Ништа
    Долк нам и председник клуба не буде из Сенегала!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.