Vojvodina pobednik memorijala "Stevan Nešticki"

Fudbaleri Vojvodine osvojili su 40. memorijal "Stevan Nešticki" pošto su danas u finalu savladali ekipu Osijeka rezultatom 2:1.
Vojvodina pobednik memorijala "Stevan Nešticki"
Foto: FK Vojvodina
Vojvodina je brzo stekla dva gola prednosti, strelci su bili Butraković i Boškan u 20. i 28. minutu, a Babić je početkom drugog poluvremena postavio konačnih 2:1.
Prethodno, u meču za treće mesto Partizan je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 5:1. Strelci za Partizan bili su Makaji, Alilović, Jovanović, dok su Milosavljević i Stojaković postigli po autogol, jedini pogodak za Zvezdu dao je Katanić.
U meču za peto mesto, Ferencvaroš je pobedio Politehniku rezultatom 7:0. Dva pogotka dao je Ivanjoš, a po jedan Godenči, Varga, Serdnikov, Bagi i Nimš.
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Lazar Jovanović iz Vojvodine. 
 
Prvi strelac turnira je Dominik Babić iz Osijeka, najbolji golman je čuvar mreže "stare dame" Nikola Stefanović, dok je najbolji igrač sa brojem 6 bio Sergej Levak (Osijek). 
 
Za najboljeg trenera proglašen je šef stručnog štaba Vojvodine Goran Zekić.
 
Statuu je dobio i najmlađi učesnik turnira Slobodan Jovanović, član Crvene zvezde.
  • Lao Ce Bu

    14.06.2022 21:09
    Čestitka
    Svaka čast i Partizanu,odlični su.
  • Caruga

    14.06.2022 16:59
    Titula
    Zasluzeno osvojen turnir gde su konkurenti bili dobri klubovi sa odlicnim skolama fudbala i opet se pokazalo da Fk Vojvodina ima izuzetan rad sa mladjim kategorijama.Prikazanom igrom i ponasanjem zasluzeno osvojen turnir a klub ima bisera u tom uzrastu Lazara Jovanovica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.