Prijatelji FK Vojvodina "pod plavom zvezdom" obeležili uspehe

Klub prijatelja FK Vojvodina sastao se u petak u Master centru na svečanosti pod nazivom "Veče pod plavom zvezdom".

Osim predstavnika klubova Sportskog društva Vojvodina, sponzora, prijatelja i navijača FK Vojvodina, događaju su prisustvovali mnogi gosti.

Tu su bili zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić, bivši proslavljeni fudbaleri Vojvodine Miloš Krasić, Željko Brkić, Gojko Kačar i Mijat Gaćinović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije i novi predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača, odbojaški osvajači olimpijskih medalja Vasa Mijić i Đorđe Đurić...

Prisutne je najpre pozdravio predsednik Kluba prijatelja FK Vojvodina Nenad Miljuš, nakon čega im se obratio i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić, izrazivši zadovoljstvo što vidi toliko "Vojvodinaša" na jednom mestu.
 
On je napomenuo da svi koji sebe smatraju delom Vošine porodice treba uvek i na svakom mestu ponosito da ističu svoju pripadnost crveno-beloj boji Vojvodine, te da istovremeno svako ko je deo bilo kog kluba iz sportskog društva Vojvodina mora uvek da daje sve od sebe za klub koji predstavlja.
 
Na događaju je nastupio i dečji hor Srpskog narodnog pozorišta, koji je otpevao poznatu pesmu Garavog sokaka "Hej, hej, Vojvodino", kao omaž generacijama koje su pronosile slavu "Stare dame" decenijama unazad.
 
Prisutni su se podsetili šest osvojenih trofeja u prošloj sezoni. U minuloj sezoni, trofeje su osvojili odbojkaški klub Vojvodina (titula), rukometni klub Vojvodina (titula i Svesrpski kup), hokejaški klub Vojvodina (titula) i ženski vaterpolo klub Vojvodina (titula i Kup). 
 
Predstavnicima ovih klubova su uručena i specijalna priznanja od strane Kluba prijatelja FK Vojvodina, a uručio im ih je predsednik Kluba prijatelja FKV Nenad Miljuš.
 
Klub prijatelja FK Vojvodina osnovan je još 1937. godine.
  • NSCitizen

    19.06.2022 12:42
    @ Sportista/sportski radnik
    U pravu si.U poslednjih 10 godina nisam video ozbiljan sport u ovoj državi gde se predsednik i SNS mešaju u sve i svašta umesto to da rade stručnjaci.A što se tiče FK Vojvodina njoj ovakva uprava i i treneri ( stručnjaci) ne trebaju.Bez njih bi igrali makar malo bolje.Ali pošto si ti verovatno proslavljeni sportista i sportski radnik (SNS-a) onda ne vredi ni raspravljati s tobom o tome.Imaš ti svog "glavnog trenera" koji zna o sportu bolje od tebe a i od mene. Pozdrav i sve najbolje od navijača Voše još od kada je bila ozbiljan klub a ti verovatno bio tek u planu da budeš rođen.
  • @NS Citizen

    19.06.2022 09:53
    Sto igraci nisu sami onda igrali sta ce im klub ? sta ce uprava ? sta ce strucni stabovi ? treneri ?
    Nikad ti nisi video ozbiljan sport iz bliza inace ne bi lupao gluposti…
    Cuj igraci osvojili tituku drzavnog prvaka bez kluba i logistike ?!?
    Boze ti sacuvaj kakvih primeraka ima…

    Sportista/ Sportski radnik
  • NSCitizen

    19.06.2022 05:39
    Pitam se
    Kakvi uspesi Fk.Vojvodine su vidljivi u proteklih 10 godina?Jedini "uspeh" je sto nije jos uvek u drugoj ligi.Ostali sportovi jesu imali uspeha ali ne zahvaljujuci svojim SNS upravama već entuzijazmu i upornosti igrača i njihovoj ljubavi prema sportu a ne prema novcu (za sada).Zeljko Brkić proslavljeni fudbaler Vojvodine.Ne znam kada je pomenuti to bio i čime je to zasluzio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.