VIDEO Jirgen Klop uzvikuje "Vojvodina, Novi Sad!", Tanjga kaže da je pristao na sve uslove

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog od najboljih trenera sveta Jirgena Klopa, kako uzvikuje "Vojvodina, Novi Sad!"

Na početku snimka vidi se Miroslav Tanjga, proslavljeni igrač Vojvodine, koji je sa crveno-belima osvojio drugu titulu u klupskoj istoriji, koji se obraća predsedniku kluba Dragoljubu Zbiljiću. On mu poručuje da je našao novog trenera, koji je pristao na sve uslove.

Nakon toga Tanjga okreće kameru i u kadru se pojavljuje jedan od najboljih trenera današnjice, menadžer Liverpula, Jirgen Klop. Tanjga ga pita da li pristaje na sve uslove, a ovaj odgovara sa "No problem". Posle toga Klop uzvikuje "Novi Sad" i "Vojvodina, Novi Sad".

Nije poznato kada je tačno načinjen snimak, ali se na društvenim mrežama pojavio u nedelju.
 
 
Tanjga i Klop su prijatelji odranije, a zajedno su nastupali od 1996. do 1999. godine u Majncu 05. Tanjga je pričao o svom prijateljstvu sa Klopom, poručujući u intervjuu za Telegraf da se često čuju.
 
"Veliki je psiholog, on nije tu da napravi trening, trening može da napravi svako. U trening se uključuje povremeno, ali je on taj koji bira pojačanja, određuje taktiku i sastavlja tim, vodi meč, i to je najbitnije. Ali je i majstor da nađe svoje saradnike. Oni znaju da naprave trening, svrhu treninga, imao je dugo i (Željka) Buvača, on je bio jako bitan čovek u njegovoj karijeri. Kod njega je jako bitno i što ne možeš da ga prevariš ili slažeš, on to odmah 'provali'", ispričao je jednom prilikom Tanjga.
  • @MarkS

    21.06.2022 06:51
    БЕЗ БРИГЕ, НИСИ ТИ КРИВ
    Крива је природа...
  • TODA

    20.06.2022 22:44
    Trener
    Dobri su drugari.Igrali su zajedno u Nemackoj.Odličan snimak i fora do j..a
  • @Mica

    20.06.2022 17:37
    Olabavi malo!
    Kad porasteš, kašće ti se samo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport