Treneri FK "Barselona" posetili Novi Sad i obišli stadion "Karađorđe"

Treneri FK "Barselona" Albert Hesus Giljen Martinez, Alex Lusena Bautista i Kristian Gabriel Leli posetili su Novi Sad i obišli stadion "Karađorđe".
Treneri FK "Barselona" posetili Novi Sad i obišli stadion "Karađorđe"
Foto: Grad Novi Sad

Tom prilikom, oni su se sastali sa fudbalerima FK "Vojvodina" Mladenom Devetakom i Jovanom Miloševićem, čiju ekipu je prošlog meseca pojačao golman Lazar Carević, prešavši iz tog katalonskog kluba.

Koordinator kampa Albert Hesus Giljen Martinez je izrazio oduševljenje organizacijom kampa, kao i visokim kvalitetom umeća igranja fudbala koji su polaznici kampa pokazali.

Oni su obišli Novi Sad nakon što su u Beogradu, od 27. juna do 1. jula koordinirali rad Fudbalskog kampa "FC Barcelona - Barca Academy Srbija".
 
"Barca Academy" je oficijelna škola fudbala najvećeg kluba na svetu, FK "Barselona" koja radi isključivo pod supervizijom trenera iz tog kluba i po metodologiji na kojoj se njihova filozofija i temelji. Učesnici letnjeg kampa ne uče samo fudbalske tehnike koje koriste Mesi, Pike, Suarez, Ćavi i drugi igrači, već uče i da dele vrednosti po kojima je taj klub poznat širom sveta, a to su: poštovanje, ambicija, timski rad, solidarnost i integracija.
 
Direktor kampa za Srbiju i fudbalski trener Miroslav Radoičić istakao je najbolji polaznik kampa putuje u Barselonu na besplatan trenažni proces u  Školi fudbala "La Masija" i da se treneri iz Barselone već pet godina suočavaju sa izazovom koga da pošalju budući da je ovo sredina u kojoj ima mnogo talentovane dece.
  • Detelinarac

    03.07.2022 10:20
    Jesu obisli i clanove upravnog odbora koji sede po pritvorima i zatvorima? Jeste im ispricali kako jaku skupstinu ima FKV? Da li ste im rekli, na primer, da ne smete da pobedite CZV vec deceniju??
  • Neoplantius

    03.07.2022 05:57
    @Sloba
    Nisu došli Voši da pomažu, već da uzmu pod svoje eventualni potencijal.
    A da je uzalud, na žalost, delim mišljenje.
  • Pezos

    03.07.2022 03:03
    Ovo sada nije naša Vojvodina, ovo je okupiran klub od lopova, plaćenih navijača i kriminalaca iz vrha vlasti… rezultati su nebitni bitno je vratiti kulb novosađanima i ponovo da se fudbal na Karađorđu igra srcem!!! Uz to i poštenu ligu ponovo će Voša biti ono sto je bila…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.