Druženje fudbalera Voše sa navijačima ispred Vladičanskog dvora

Fudbaleri i stručni štab Voše družiće se sa navijačima kluba u sredu, 6. jula, ispred Vladičanskog dvora, čime će se obeležiti početak nove sezone.
Ovom prilikom će se deliti i ulaznice za besplatnu utakmicu protiv FK Napredak koja se igra u nedelju, 10. jula, na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, a za ovu utakmicu je neophodno prethodno preuzeti svoju ulaznicu. 
Svi koji svoje ulaznice za utakmicu protiv Napretka preuzmu u sredu tokom druženja automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj se dele četiri dresa "stare dame", a imena dobitnika biće saopštena u poluvremenu utakmice protiv Napretka. 
"Ovom prilikom će biti i promovisan dres za novu sezonu, a svi koji dođu na ovo druženje moći će da se slikaju sa našim igračima i trenerima i da vide i pobedničke pehare iz vitrina FK Vojvodine: dva šampionska iz 1966. i 1989, dva Kupa Srbije iz 2014. i 2020. godine, kao i pehar osvajača Srednjoevropskog kupa iz 1977. godine", navodi se u saopštenju.
 
Druženje počinje u 21 čas.
 
  • Dusan Dzigurski

    05.07.2022 16:17
    Gitara
    Ja cu poneti gitaru, mozemo malo i da pevamo. Znam da sviram tridesetak pesama, izmedju ostalih i "Lasciate mi cantare" italijanskog kantautora Tota Kutunja i "Felicita`" Al Bana.
  • Bosko

    05.07.2022 14:51
    Kako
    S obzirom na neophodnost tisine oko Zmajevog spomenika, a radi bolje meditacije Preosvestenog Irineja spelujem navijace na tisinu. Mogu proci kao deca na Zmajevim decijim igrama ( biti udaljeni ).
  • neb

    05.07.2022 12:53
    znači, doći će mladi i uobraženi, izdepilirani manekeni koji misle da igraju fudbal i doneće trofeje stare 30, 40 i 50 godina koje su osvojile starije kolege igrajući pravi fudbal

    izvinte, a to je revija čega? i zbog čega?

    za vošu se nekada tražila karta više, sada ih delite džabe pa opet niko neće... ne računam kriminalce i druge propalitete koji divljaju na svakom meču, ali oni bi skakali po tribinama i da utakmice nema, jer oni i nusu tu zbog fudbala, jel tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport