Susret gradskih rivala: Mladost i Voša odmeravaju snage na "Karađorđu"

Fudbaleri Mladosti sa Satelita i Vojvodine sastaće se u subotu, na "Karađorđu", u drugom kolu Superlige Srbije.
Susret gradskih rivala: Mladost i Voša odmeravaju snage na "Karađorđu"
Foto: 021.rs

Oba tima se nadaju novim pobedama i bodovima nakon uspešnog otvaranja sezone. Voša je slavila nad Napretkom, dok je Mladost bila uspešnija od Radnika.

Ovo će biti prvi susret gradskih rivala u najvišem rangu domaćeg fudbala. 

Mladost se vodi kao domaćin ovog susreta na "Karađorđu", ali je jasno da se nalaze na terenu Vojvodine.
 
"Vojvodina je ozbiljan protivnik, u pitanju je ekipa za respekt, predvodi ih Rastavac, verovatno sa mnogo većim ambicijama nego prošle godine. Mi se nećemo skloniti na tom putu, ulazimo u utakmicu kao i prošle nedelje, da pokažemo šta možemo i da zaslužujemo to što smo deo superligaškog društva", kaže šef stručnog štaba Mladost Branko Žigić.
 
Trener Vojvodine Milan Rastavac navodi da je njihova ambicija da se prikažu u dobrom svetlu i da pokažu kvalitet u svim fazama igre protiv "jednog čvrstog i dobrog protivnika".
 
"Ono što nam je svima želja jeste da što veći broj gledalaca dođe da gleda ovaj meč. Mislim da će naša publika biti brojnija, a mi želimo da je učinimo srećnom i zadovoljnom i posle ove utakmice. Ako ponovimo partiju iz prošlog kola i pritom se još unapredimo u nekim segmentima, onda možemo očekivati dobre stvari za nas. Trudićemo se da ne pravimo razliku između protivnika i mesta gde ćemo igrati, jer naše izdanje i pristup meču će praktično na svakom terenu biti isti", navodi Rastavac.

Utakmica između Mladosti i Voše igra se u subotu, sa početkom u 20 časova, na "Karađorđu".

  • ННЦЗ

    22.07.2022 07:22
    4-0
    napred mladost! ck88!
  • Mika Marcic

    16.07.2022 15:20
    Lepa atmosfera
    Oseca se lepa, prijatna atmosfera u gradu pred ovaj derbi. Bice super, siguran sam u to.
  • Zile Satelit

    16.07.2022 12:47
    Pesma
    Ima danas da pevamo onu nasu "Mladost Gat, igra sto na sat, igra sto na sat...".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.