Vojvođanski derbi u nedelju: Besplatno na istok za one koji dođu sa obeležjem Voše

U trećem kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Spartaka.
Vojvođanski derbi u nedelju: Besplatno na istok za one koji dođu sa obeležjem Voše
Foto: 021.rs
Biće to 67. vojvođanski derbi između ovih klubova, u koji će oba tima ući posle dobrog starta sezone, s obzirom na to da je, posle prva dva kola, Spartak osvojio četiri boda i nalazi se na petom mestu, dok Voša sa svih šest bodova trenutno drži drugu poziciju na tabeli.
- Očekujem da nastavimo sa dobrim izdanjima i pokažemo da smo sposobni da dominiramo u svim segmentima igre, odnosno da pokažemo da zaslužujemo da pobedimo našeg sledećeg protivnika. Spartak je dobra i iskusna ekipa, u smislu da veliki broj igrača ima kontinuitet igranja u tom klubu, što se i vidi u njihovoj igri, baš kao što se vidi i da imaju dozu zrelosti koju taj kontinuitet donosi. Ne mislimo da će nam zadatak biti lak, ali verujemo u sebe i u to da možemo da ostvarimo pobedu - kaže šef stručnog štaba Vojvodine Milan Rastavac.
Na utakmicama protiv Napretka i Mladosti, Vošu je na "Karađorđu" bodrilo oko 5.000 navijača, a očekuje se da će na meču protiv Spartaka taj broj biti i veći.
 
- Ako smo ja i svi ostali unutar kluba doživeli neku satisfakciju i podstrek za dalji rad, to su bili navijači u prethodne dve utakmice. Dolazak navijača i izuzetno dobra i pozitivna energija tokom meča su nešto što nam u ovom trenutku znači najviše i verujem da će ta podrška iz meča u meč biti sve bolja i jača. I ovom prilikom pozivam navijače da dođu, a mi ćemo se svojski potruditi da uživaju u utakmici - kaže Rastavac.
 
Besplatno za one koji dođu sa obeležjem Voše
 
Svi koji na utakmicu dođu sa obeležjem FK Vojvodine (dres, majica, šal itd) moći će besplatno da uđu na istočnu tribinu, s tim da će pre toga morati da preuzmu ulaznicu na blagajni. 
 
FK Vojvodina poziva sve koji dođu na utakmicu da sačuvaju ulaznicu i nakon meča, jer će sa njom moći da ostvare određenu pogodnost o kojoj će biti obavešteni u ponedeljak.
 
Utakmica između Vojvodine i Spartaka igra se u nedelju, od 21 sat na "Karađorđu".
  • Stefan

    25.07.2022 04:16
    Balerina broj 11
    Ako oper bude igrao broj 11 za Vosu nedolszim.vise na utakmice dečko igra ko balerina prosek je desetak.puta loptu dotakne loše igra loša kondicija sam sa sobom prica igrači ga izbegavaju za dupli pas katastrofa kako loše igra 2019g nije nigde inao ugovor niko fa nije hteo i onda preko veze upadne u Vosu dok mnogo dobrih igrača na klupi sramota


  • Vosa

    24.07.2022 16:28
    Steva Buul
    imas na zapadnoj tribini shop...
  • Steva Bull

    24.07.2022 15:55
    Obelezja kluba
    @Nekada davno, od 1975.(kada sam 1.put bio na stad.Vojvodine)do oko 1990.god. oko stadiona su se na inprovizovanim stočićima uz semenke prodavale zastave, kačketi, šalovi, zastavice za kola,...Voše i gostujućeg tima. Gde se danas mogu kupiti ti rekviziti??

    I ja sam isto poceo da idem na utakmice sredinom sedamdesetih (bio sam mali, vodio me otac) i secam se da je bilo tih stvari da se kupe u okolini stadiona, ne secam se samo da li je toga bilo pred svaku utakmicu ili samo pred vaznije? Zaista je bezveze da si nekada mogao bez problema da kupis Vosin sal ili kapu pre neke utakmice a sada moras da prevrnes grad da nadjes takve stvari. I tu smo, nazalost, nazadovali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.