Remi Voše i Spartaka u vojvođanskom derbiju

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Spartaka, u trećem kolu Super lige Srbije.
Remi Voše i Spartaka u vojvođanskom derbiju
Foto: FK Vojvodina
Pred početak utakmice, organizovana je prigodna svečanost, s obzirom na to da je selektor U-17 reprezentacije Srbije i bivši fudbaler i trener Vojvodine Radovan Krivokapić uručio UEFA trofej mladom Jovanu Miloševiću, najboljem strelcu nedavno završenog Evropskog prvenstva za kadete u Izraelu i velikoj nadi Vojvodine i srpskog fudbala.
Od početka meča, Vojvodina je imala veći posed lopte i uspela da prenese igru na polovinu Spartaka, koji je takođe igrao napadački i pokušavao da iskoristi svaki prilazak golu Lazara Carevića. Prva prilika je viđena u 32. minutu, kada je Milosavljević izveo korner, a Baraj šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je Manojlović uhvatio loptu.
Na drugoj strani, u 36. minutu je uzvratio Mitrović, koji je uhvatio volej sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola. Samo četiri minuta kasnije, ponovo je Voša mogla do gola i to posle sjajnog duplog pasa između Veljka Simića i Nemanje Nikolića, nakon kojeg je Simić šutirao sa četiri-pet metara, ali je Manojlović odbranio.
 
U 54. minutu, "stara dama" je imala novu šansu i to nakon što je Baraj izveo korner, a Nemanja Nikolić uputio udarac iz prve sa oko pet-šest metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Nikolić je mogao da se upiše u strelce i dva minuta kasnije, kada je takođe uputio udarac iz prve i to nakon centaršuta Veljka Simića, ali je Manojlović odbranio.
 
Vojvodina je ponovo pripretila u 60. minutu, kada je Baraj šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Isti igrač je bio u šansi i u 72. minutu, kada mu je lepo loptu dodao Nemanja Nikolić, Baraj je šutirao, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.
 
Kako se utakmica bližila kraju, pritisak fudbalera Vojvodine na odbranu Spartaka je bio sve veći, ali su prave šanse izostale, pa je meč završen remijem.
  • q q

    26.07.2022 21:58
    novinari
    a gdesu ti slobodni istraživački novinari da nam objasne zašto je poništen gol Voši a u prvom kolu sviran zvezdanaesterac u 94 minutu?
  • Novosađanka

    25.07.2022 16:20
    Javi se istok
    Mislila sam da navijači **** kad kažu da ih je sudija pokrao, ali juče sam videla svojim očima! Nošta neregularno nije bilo u golu a sudija poništio. Sramota
  • Dr

    25.07.2022 10:01
    Remi Voše...
    Pa godinama se zna da je u prvenstvu sve podređeno Partizanu i Zvezdi, a da ostale ekipe služe kao ikebana, da bi tom, istom prvenstvu dali privid sportskog nadmetanja!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport