Preminuo nekadašnji šef struke Vojvodine Milan Đuričić Đumi

Čuveni fudbalski trener i nekadašnji šef struke i veliki navijač Vojvodine, Milan Đuričić Đumi, preminuo je danas u 61. godini.
Preminuo nekadašnji šef struke Vojvodine Milan Đuričić Đumi
Foto: FK Vojvodina
Rođen je u Novoj Pazovi, 31. oktobra 1961. godine.
Tokom dugogodišnje trenerske karijere, Đuričić je u dva na navrata predvodio Vojvodinu, 2005. godine i potom u sezoni 2009/10, kada je sa "starom damom" stigao do finala Kupa Srbije.
Osim Vojvodine, predvodio je brojne klubove u svim rangovima takmičenja – Radnički iz Nove Pazove, Tekstilac, pančevački Dinamo, Cement, Srem, Mačvu, Zemun, Inđiju, Metalac, Radnički Niš, Zvijezdu 09, Napredak, bio je pomoćnik i privremeni trener u Partizanu, a takođe je bio i deo štaba omladinske reprezentacije Srbije, koja je u Litvaniji 2013. osvojila evropsko zlato.
 
Dugo je radio i u FS Srbije kao koordinator instruktorske službe, a kasnije je bio i mentor svim selektorima mlađih kategorija naše reprezentacije. Đuričić je bio i redovni predavač u školi za trenere UEFA i nesebično je delio znanje sa svima.
  • NS

    13.08.2022 23:28
    Večna ti slava Đumi i hvala za sve!! Jedna tvoja parola mi je ostala u sećanju “nema ništa jače od ideje čije je vreme došlo” Nažalost Đumi nisi dočekao to vreme za našu Vošu!!! Mirno počivaj legendo!!
  • Slaninar 100 %

    03.08.2022 01:43
    Neka
    Je vecna Slava Djumiju legendi, I Bog da mu dusu prosti,ostaje zauvek u srcima nas "slaninara"
  • Matori slaninar

    01.08.2022 22:24
    Poslednji pozdrav
    Neka ti je laka zemlja, ljudino! Mi, navijaci Vose, smo te iskreno voleli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.