VIDEO: Mališani uživali na Vošinom porodičnom danu

Na stadionu "Karađorđe" danas, 6. avgusta, održan je Vošin porodični dan.
VIDEO: Mališani uživali na Vošinom porodičnom danu
Foto: FK Vojvodina

Svi prisutni na stadionu, među kojima su većinu činila deca, kojoj je današnji događaj prvenstveno i bio namenjen, najpre su  pratili utakmicu Vošinih prvotimaca podeljenih u dve ekipe.

Baš kao i na zvaničnim mečevima, aplauzom i podrškom nagrađivali su svaki gol i svaki dobar potez crveno-belih, a posebnim aplauzom su pozdravili i trenera Milana Rastavca, koji je sedeo među njima na zapadnoj tribini.
Još pre nego što je trening-utakmica završena, kod ograde koja razdvaja tribinu od atletske staze se stvorila gužva, jer su mališani bili nestrpljivi da što pre uđu na teren i upoznaju se sa svojim junacima i idolima.
 
O tome koliko su svi uživali u druženju, zabavi i pravoj porodičnoj atmosferi najbolje govori to da su igrači Vojvodine, iako je bilo planirano da na terenu ostanu petnaestak minuta nakon meča, ipak ostali sve do kraja druženja. 
 
Stojeći na terenu "Karađorđa", praktično sve vreme nije bilo pravca u kojem ste mogli da pogledate a da ne vidite nekoga od fudbalera Voše kako potpisuje majicu ili se slika se nekim od navijača.
 
 
Naravno, deca (ali i stariji) su uživali i u raznim fudbalskim poligonima i kroz dobru zabavu pokazali svoje fudbalsko umeće, a oni najbolji su bili nagrađeni dresovima Vojvodine, koje su im predali fudbaleri Mihajlo Nešković, Uroš Kabić i Jovan Milošević.
  • Nidza

    10.08.2022 05:14
    Sva cast
    Bilo je dobro ima igrača sa kojim su se klinci slikali i to mahom sa mladjim.igracima dok stariji igrači nisu bili 15 min na terenu i.otisli su u svlačionicu dok je trener svakog klinca i roditelja ispostovao napred Voso
  • /

    07.08.2022 11:06
    /
    verujte da su planirali slet /kao onaj tokom tita/za pocetak skolske godine na tom stadionu.
    ovo je modifikovana verzija posto nisu uspeli napraviti logistiku.

    isli su proletos po klubovima i trazili zainteresovane
  • @Svestenik

    07.08.2022 00:18
    Citat
    „Bolje je ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.“

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport