Voša remizirala sa Kolubarom

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Kolubare rezultatom 2:2 u šestom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.
Voša remizirala sa Kolubarom
Foto: FK Vojvodina

Strelci za Vojvodinu bili su Veljko Simić u 57. i Nemanja Nikolić u 71. minutu.

U 22. minutu iz prvog ulaska u šesnaesterac Vojvodine, domaći su došli do vođstva. Filipović je pobegao Bjekoviću, zalomio ga, a desni bek Voše zakačio njegovu nogu i sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo upravo Filipović, pogodio je prečku, ali je nakon asistencije iz VAR sobe glavni arbitar odlučio da ponovi izvođenje penala, jer su igrači Vojvodine pre dozvoljenog vremena ušli u kazneni prostor. Iz drugog pokušaja loptu je uzeo Milojević i pogodio desni ugao golmana Carevića za 1:0.

I pored primljenog gola, Voša je nastavila da napada, a prvi udarac u okvir gola imao je Nikolić, u 33. minutu sa distance, na mestu je bio golman Stanivuković. Voša je najbliža golu bila u 37. minutu, Baraj je prošao i šutirao sa leve strane, lopta je  došla do Traorea koji je odlično reagovao, ali je njegov udarac u poslednjem trenutku skrenuo golman Stanivuković.
 
Stručni štab Vojvodine na poluvremenu je napravio prvu promenu, pošto je Malbašić zamenio Neškovića i to je uticalo na igru gostujućeg tima. Na isteku 55. minuta Malbašić je oprobao udarac sa distance, lopta je završila preko prečke. Samo dva minuta kasnije Voša je zasluženo izjednačila nakon odlične akcije koju je započeo Milosavljević, potom je Nikolić odložio do Malbašića, a ovaj spojio Simića sa golom za 1:1.
 
Voša se tu nije zaustavila, ubrzo je  usledila nova kontra nakon oduzete lopte na sredini terena, Nikolić je proigrao Simića, čiji je udarac sa 18 metara izblokiran. U 70. minutu gosti su došli do novog gola i preokreta, posle još jedne lepe akcije, Bjeković je pobegao po desnoj strani i pronašao Nikolića na petercu, koji je pogodio sam ugao za 2:1.
 
Kolubara se nije predavala i u 79. minutu uspela da dođe do izjednačenja.
  • @v

    14.08.2022 11:45
    Stvarno treba biti licemer pa naricati nad "nepravdama" koje partizan trpi...
    Samo se seti 11.5.2011. i pokradenog finala kupa.
    Karma je čudo...
  • Kapetan momcadi

    14.08.2022 11:21
    Jadna liga
    Vosa ce ove sezone zavrsiti tu negde od treceg do petog mesta ali sve u svemu bedan fudbal gledamo na nasim stadionima. Divljanje navijaca je posebna prica. Ja sam kupio pretplatnu kartu za Vojvodinu ali vec sada vidim da sam se vec za.ebao. Na pocetku sezone je bilo dosta gledalaca na Vosinim utakmicama ali vec na sledecoj ce biti hiljadu, hiljadu i po i to je to, ostali navijaci Vose (i verovatno su u pravu) ce doci samo protiv Zvezde i Partizana, ako i tada dodju.
  • V

    14.08.2022 10:12
    @novo naselje fkv
    Ti ne pratis izgleda nas fudbal... tog crnog blizanca kako ga zoves, saplicu gde stignu... isorsti veceras na tvom stadionu kako ce ici utakmica pa se javi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport