Bašić posle remija sa Kolubarom: Tužan dan za "staru damu"

Pomoćni trener Vojvodine Miloš Bašić istakao je posle remija sa Kolubarom da je danas tužan dan za "staru damu".
Bašić posle remija sa Kolubarom: Tužan dan za "staru damu"
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa Kolubarom rezultatom 2:2, a po rečima pomoćnog trenera ishod je bio u drugom planu za gostujući tim.

"Danas je za nas dvostruko tužan dan, nismo uzeli tri boda, a i naš igrač Dušan Stevanović je imao smrtni slučaj u porodici i mi želimo da mu pružimo podršku i izrazimo iskreno saučešće. Što se tiče same utakmice, videli ste sve kako je izgledalo", rekao je Bašić.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana, a taj meč na programu je u subotu u 17.55.

  • ZarJe Bitno

    14.08.2022 11:36
    Istina
    Ne branim trenera, ni igrače, ovo je najslabija igra Voše ove sezone, ali nije Voša i samo njihovo rukovodstvo krivo, ove sezone nikako. Penal protiv Napretka u sudijskoj nadoknadi, penal koji nije postojao, poništen gol protiv Spartaka posle VAR intervencije, posle VAR intervencije ponovljen penal u Lazarevcu, nesrećni pogodak u ruku igrača Kolubare kojim oni daju gol i izjednačavaju uz dva "2" direktna udarca na gol.... nije baš sve do Uprave i igrača, ima tu nešto i sreće ili nesreće, ima tu nešto i u Ljutice Bogdana, jer niko ne sme Zvezdi da diše za vratom, ima tu nešto i u predsedniku ove jadne države.Koga voli, voli ga svim srcem, što i kroz poresku upravu pokazuje, donacijama, VAR sudijama (jer Zvezdi ni u ludilu ne bi ponavljali ni poništavali) džabe posle bivši sudija Jokić analizira i kritikuje, odsvirano se ne menja, a zna se da se u ovoj državi u svakom sportu svira za Zvezdu, i navija za SNS.
  • Bi Kej

    14.08.2022 11:17
    Tuzno
    Ma tuzna je citava ta prica o srpkom fudbalu, odavno propala stvar. Ne zna se ko pije a ko placa, jedan klub dominira zato sto u njega drzava gura pare, jedan je tu iza Zvezde da moze da se kaze da postoji neka konkurencija u borbi za trofeje a ostali su u ligi cisto da popune broj i da dobijaju po usima od Zvezde i Partizana da navijaci ovih "giganata" imaju cemu da se raduju. Sve u svemu, jad i beda. Da ne pricamo o postrojavanjima igraca i slicnim stvarima koje rade tzv. "navijaci".
  • Lala

    14.08.2022 09:47
    Trener
    S šta je sa prvim trenerom ( Rastavac) . Što se on ne oglašava ni pre ni posle meča.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.