Rukometaši Voše dočekuju Zagreb u četvrtfinalu plej-ofa Seha lige

Rukometaši Vojvodine dočekaće Zagreb u četvrtfinalu plej-ofa Seha lige, u sredu, 17. avgusta, u SC Slana bara.

Novu sezonu šampioni Srbije otvaraju utakmicom iz prethodne - četvrtfinalnom utakmicom plej-ofa protiv hrvatskog šampiona.

Trener Boris Rojević poručuje da počinje nova sezona i da ima dosta novih igrača, zbog čega će biti potrebno određeno vreme da se ekipa uigra.

"Odmah na početku protiv godinama jedne od najboljih ekipa u regionalnoj ligi. Naše ambicije su poznate. Trofeju u domaćim takmičenjima, a u međunarodnim da doguramo što više, a pokazali smo prethodnih sezona da Vojvodina može sa svima igra uprkos evidentnoj razlici u budžetima. Očekujem i ove sezone hrabru Vojvodinu, da igramo naši prepoznatljivu igru", poručuje Rojević.
 
Utakmica između Vojvodine i Zagreba igra se u sredu, u SC Slana bara, sa početkom u 16 časova. Ulaz na meč je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport