Voša dočekuje Mladost na "Karađorđu", sav prihod od ulaznica ide porodici Glavić

Fudbaleri Vojvodine dočekaće na "Karađorđu" ekipu Mladosti iz Lučana, u sedmom kolu Superlige Srbije.
Voša dočekuje Mladost na "Karađorđu", sav prihod od ulaznica ide porodici Glavić
Foto: FK Vojvodina

Trener Voše Milan Rastavac zamolio je navijače da se odazovu u što većem broju, da podrže igrače, ali i zato što će sav prihod od prodatih ulaznica biti usmeren za pomoć porodici Glavić.

"Mi ćemo se potruditi, kao i na svakoj utakmici, da pokažemo da smo mi Vojvodina, ona stara, koja je sposobna nad svakim da izdominira. Sve je to mnogo lakše uz navijače i pravu podršku sa tribina, koju smo imali do sada", poručuje Rastavac.

On smatra da Mladost igra specifičan fudbal, ali želi da njegova ekipa bude ta koja će nametnuti svoj stil.
 
"Ekipa Mladosti igra specifičan fudbal, u rasporedu, načinu igre, koja se svodi na direktnu igru ka napred. Ofanzivni prekidi su takođe njihova vrlina. U ta dva segmenta, Mladost traži način da ugrozi rivala. Nama je bitno da izdominiramo, nametnemo naš stil i iskoristimo naše prednosti u odnosu na rivala. Normalno je da moramo da vodimo računa na iskusnog napadača kao što je Bojović. Naš zadatak je da svedemo te njihove vrline na minimum", kaže Rastavac.
 
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, tri sata pre početka utakmice.
 
Utakmica se igra danas, sa početkom u 17.55 časova.
  • Kole

    20.08.2022 18:29
    A igraci
    Pa i igrači bi trebalo da se odreknu honorara sa današnje utakmice makar igraci Vose a naročito oni koji su nedavno produžili ugovore sa Vosom da vidimo koliko ce oni da daju mi navijači ćemo dati i biti humani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.