Dušan Domović Bulut na Ol-staru BIG 3 lige u timu "Doktora Džeja"

Trofejni basketaš Dušan Domović Bulut nastupiće na Ol-staru najkvalitetnijeg basket 3x3 takmičenja na svetu, američke BIG 3 lige.
 Dušan Domović Bulut na Ol-staru BIG 3 lige u timu "Doktora Džeja"
Foto: 021.rs

Ol-star se održava 21. avgusta u Atlanti.

O kakvoj počasti se radi najbolje svedoči podatak da je trener ekipe za koju će Bulut nastupiti član Kuće slavnih u Springfildu Džulijus Irving, čuveni "Doktor Džej", a da će teren deliti sa takvim asovima kao što su Mario Čalmers, dvostruki NBA šampion sa Majamijem, Džejson Ričardson, dvostruki pobednik u zakucavanju na NBA Ol staru, Džerald Grin, Džeremi Pargo i mnogim drugim NBA zvezdama.
Bulut je ove sezone već postao rekorder po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja, prestigavši legendarnog Brazilca Leandra Barbosu.
 
 
Sa ekipom Elijensa, kao kapiten, bio je najprijatnije iznenađenje ovogodišnje BIG 3 lige i predvodio je svoj tim do prvog plasmana u plej-of, gde su eliminisani u polufinalu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport