FOTO: Sudija pretio da će prekinuti meč zbog transparenta navijača Vojvodine

Tokom prvog poluvremena utakmice između Vojvodine i Mladosti iz Lučana bilo je tenzija zbog transparenta koji su istakli navijači Vojvodnine nezadovoljni suđenjem.
FOTO: Sudija pretio da će prekinuti meč zbog transparenta navijača Vojvodine
Foto: 021.rs (arhiva)
Sudija Pavle Tomić je pretio i da će prekinuti meč. 
Transparent je zatim uklonjen, ali je ponovo vraćen, ovog puta na ogradu tribine.
Na transparentu je pisalo:
 
"U Srbiji VAR služi da nameštanju pomoć pruži"
 
 
Navijači Vojvodine nisu zadovoljni pojedinim odlukama sudija na prethodnom meču.
 
Utakmica između Vojvodine i Mladosti završena je nerešenim rezultatom, 1:1.
 
U osmom kolu, Vojvodina gostuje Radniku u Surdulici.
  • Petar

    21.08.2022 14:05
    Dokle
    Dokle će u Srbiji nedovršenim ljudima da se daje prilika da uništavaju sve, pa i sport kao važan segment razvoja zdravije populacije.
    Navijači nisu nikoga vređali, a koliko ne razume ništa, pa ni posao koji je radio u ovom trenutku, sudija je samo potvrdio crvenim kartonom Veljku Simiću. On nije ništa video kada je video ovo što je dao za pravo sebi da presuđuje. On nije ni za beton, a kamoli super ligu. Po kom kriterijumu je stigao na ovaj nivo, to samo on zna.
  • Ddd

    21.08.2022 07:50
    I nama treba naci. stadion? Pa navijači dolaze samo ako su plaćeni. Ovakva je slika na svim stadionima izuzev kad se igra beogradski derbi, a i onda dolaze po naredjenju.
  • Satelit

    21.08.2022 02:06
    FKM
    Zivo me zanimalo kako ce nasa Mladost iz NSa, igrati protiv timova koji su godinama u prvoj ligi. Video sam, nisam razocaran, samo je sad previse ocigledno na koji nacin su 3 sezone (ili 4)bili na vrhu tabele i napredovali sezonu za sezonu. Naravno da to duguju sponzorima i vlasniku kluba koji im stoji i u imenu, ili je to da bi smo razlikovali ovu Mladost iz Lucana od ove Frankenstajn prvoligaske investitor parade. Ne mogu izvuci remi protiv ostalih prvoligasa, izgleda sa su tu (u I ligi) sudije skuplje, ili ne mogu doci do kontakta ovi iz uprave. Da podsetim, pre no sto je GAT usao u klub, to je bio tim koji je prodavao utakmice za gajbu piva i prase. Vise srece u ligi Sampiona i Vosi i Fkm Gatu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.