Treći uzastopni remi Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radnika rezultatom 1:1 u osmom kolu Super lige Srbije.
Treći uzastopni remi Vojvodine
Foto: 021.rs
Strelac za Vojvodinu bio je Aleksandar Busnić u 48. minutu.
Radnik je imao prvu šansu na meču, Spasić je sa distance šutirao, ali je Simić paradom sačuvao svoj gol.
 
Voša je ubrzo uzvratila, Kabić je u 13. minutu prošao po levom boku, vratio povratnu kroz peterac, a na drugoj stativi Zukić je zamalo zakasnio da pogodi nebranjeni ugao. Nakon toga je šansu imao i Traore, koji je sa ivice šesnaesterca uhvatio volej i šutirao preko gola.
Radnik je poveo u 21. minutu, Babić je pronašao rupu u odbrani Vojvodine, proigrao je Spasića, koji je pogodio sam desni ugao nemoćnog Simića za 1:0.
 
Voša je nastavila da napada i da stvara šanse, a u Baraj u 28. minutu je iskoristio lošu reakciju odbrane Radnika, primio je loptu na grudi i sa ivice šesnaesterca gađao dalji ugao, ali je golman Ranđelović zaustavio njegov udarac. U 32. minutu Vidakov je pripretio posle centaršuta Lazarevića, glavom je sa peterca gađao pored stative i to je bio i poslednji pokušaj u prvom delu igre.
 
U prvom napadu na startu drugog  poluvremena, Vojvodina je imala novu šansu, Lazarević je odlično šutirao sa distance, a Ranđelović je ponovo sačuvao mrežu sjajnom intervencijom.
 
Golman Radnika, nakon tri uspešne intervencije, nije mogao ništa u 48. minutu, kada je Baraj pokrenuo akciju pasom na levi bok do Milosavljevića, koji je vratio povratnu kroz peterac, a tamo je sačekao Busnić za 1:1. Odmah nakon pogotka i Baraj je imao solidnu priliku, ali je rezultat ostao nepromenjen.
 
Voša je nastavila da dominira, ali se i Radnik dobro postavio i organizovano branio svoj gol. Trener Voše Milan Rastavac odlučio je da osveži napad, uveo je Miloševića i Neškovića umesto Kabića i Vidakova, ali su gosti i dalje teško dolazili do opasne zone.
 
Sledeću šansu Vojvodina je imala u 81. minutu kada je Bjeković sa 20 metara šutirao preko gola, što je ujedno bio i poslednji pokušaj za promenu rezultata.
 
Vojvodina je vezala treći remi i sada je druga na tabeli sa 13 osvojenih bodova.
  • tanjga

    26.08.2022 10:58
    alibi

    Samo nemojte više molim vas da se vadimo na sudije. Levi bek nam je promaja svi golovi primljeni preko njegove strane, mora da se izabere novi kapiten, neko pošten koga vole i poštuju saigrači. Mora se dovesti kvalitetno rešenje za levog beka do kraja prelaznog roka, dok još ima vremena, ili ode i ova sezona u zaborav. Ima još malo vremena...Napred Voša!!!
  • Šunka

    26.08.2022 07:50
    Pa Slanina,kažeš da su nam sudije krive protiv,Spartaka,Surdulica,Kolubara,Lučani.. strašnooo...Pa juče neda u 94mjn. korner da izvedu Surduličani,pa u 96 min Napredak promasi penal.Ti si očigledno nešto pobrljo.Ovo je najskuplji tim u istoriji Vojvodine...Raspitaj se malo.Toliko.
  • Slanina zapad

    25.08.2022 23:46
    Koliko zlobe u komentarima!? Da li ste svesni napretka u odnosu na prošle sezone u svim segmentima u klubu? Rezultati za sada ne prate igru iz prostog razloga jer su nam sudije uzele brdo bodova u ovih nekoliko kola. Da nije bilo toga bili bismo drugi na tabeli. Voša je još uvek neporažena, uprkos kriminalnom suđenju o kom se ne priča dovoljno. Treba dati vremena i upravi i treneru i novim igračima da se dokažu, preko noći se ništa ne može postići. Zvezda nam je pobegla sa megdana. Da li bi bilo tako da nisu novi vetrovi počeli da duvaju u Voši. Mislite o tome. Puna podrška Zbiljiću, Rastavcu i igračima koji se bore svim srcem. Rezultati će sigurno doći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.