Voša napada Čukarički: Cilj je jasan - nastaviti sa pobedama

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Čukaričkog, u 11. kolu Superlige Srbije.
Voša napada Čukarički: Cilj je jasan - nastaviti sa pobedama
Foto: FK Vojvodina

Trener Voše Milan Rastavac poručuje da je plan da se nastavi pobednički niz.

Čukarički je direktan Vošin rival u trci za Evropu. Posle devet odigranih utakmica ima isti broj bodova kao Voša - 19. 

Novosađane očekuje teško gostovanje, Čukarički ima više pobeda od Voše, a upisao je jedan remi i dva poraza. Nasuprot tome, Vojvodina ima pet pobeda, četiri remija i nijedan poraz.
 
Osim toga, Čukarički je dao više golova, ali se Vošina odbrana pokazala kvalitetnijom, pa se na tabeli nalazi ispred kluba sa Čukarice.
 
Rastavac kaže da je za ovu utakmicu najvažniji njihov stav sa kojim putuju na ovaj meč - sa jasnim planom da nastave da pobeđuju.
 
"Imamo ispred sebe kvalitetnog protivnika, znamo da su u formi kao i mi i neće nam biti lako. Sledićemo našu ambiciju i verujemo da smo u stanju da nastavimo pobednički niz. Čukarički ima čvrstinu, ima i sposobnost da napadne rivala na različite načine. Mi smo se kao i uvek spremili da sprečimo njihove dobre strane, a da one loše iskoristimo i da pokušamo da ih ugrozimo. Imamo sve preduslove da ovo bude još jedna dobra fudbalska predstava", dodaje Rastavac.
 
Vojvodina tradicionalno ume da odigra veoma dobro protiv Čukaričkog, a Rastavca raduje što je tradicija na strani "stare dame".
 
"Tradicija sa sobom nosi nešto što je značajno i može da ima uticaj i drago mi je što je ona pozitivna i na našoj strani. Ima nešto u tome da određeni protivnici nekom leže više ili manje i do sada mi je iskustvo pokazalo da tradicija donosi nešto sa sobom", kaže Rastavac.
On je potvrdio da su svi igrači zdravi i spremni za ovaj duel.
 
"Svi su spremni i orni za utakmicu. Raduje me što su igrači koji su bili povređeni sada ponovo spremni i drago mi je što konačno mogu da računam na sve", zaključuje on.
 
Utakmica između Voše i Čukaričkog se igra u nedelju, u 19 časova, sa prenosom na prvom kanalu Arena sporta.
  • Mile

    16.09.2022 16:11
    Ode sve
    Puste zelje
  • Dusan Dzigurski

    09.09.2022 21:52
    Napred Voso moja, Vosice moja draga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.