Rukometaši Vojvodine bez Superkupa: Trofej ide u Šabac

Rukometaši Vojvodine nisu uspeli da po sedmi put osvoje trofej Superkupa Srbije pošto su u Loznici poraženi od Metaloplastike sa 28:29 (15:12).
To je prvi pehar u tom takmičenju za Šapčane i prvi uopšte u sezoni u kojoj Vojvodina brani titulu u prvenstvu, a Metaloplastika nacionalni kup.
Vojvodina je imala prednost na poluvremenu od 15:12, a istu razliku i na deset minuta pre kraja utakmice od 26:23. Međutim, tehničke i brzoplete greške u napadu omogućile su protivniku seriju od 6:2. 
Metaloplastika je uspela da na 10 sekundi pre kraja utakmice, preko Brajovića, postigne pobedonosni pogodak, dok Vojvodina nije uspela da uspešno izvede brzi centar.
 
Najefikasniji u timu Vojvodine bili su Živan Pešić i Darko Milenković sa po pet pogodaka i Miloš Grozdanić i Boris Puhovski sa po četiri postignuta gola.
 
Najbolji kod Metaloplastike bio je Mateja Dodić sa osam golova, a po četiri puta u listu strelaca su se upisali Božidar Simić i Milan Dakić.
 
Trofej sasvim zasluženo ide Metaloplastici, dok Vojvodini predstoji period uigravanja, nakon odlaska čak 11 igrača, što je skoro kompletna rekonstrukcija ekipe.
  • Ja

    09.09.2022 23:08
    Huhu
    E moja Vošo. Dovedoste onog desnog beka Bunetu...da li vi znate gde je on igrao i ko je s njim delio to mesto. E, taj vam nije trebao. Pa rasteraste jednu generaciju, a uzimate neke takve. Pa svaki put čitamo u najavama pred utakmice nekakve jadikovke...možda to tako treba novosadskom rukometa.
  • NAPREDno

    09.09.2022 22:08
    Oterate naupsesnineg predsednika u istoriji kluba i ostavite da klub vodi igrac !?!
    Odmah stizu i rezultati tih naprednih ideja !

    Da vam covek da metalnu kuglu i nju bi pokvarili !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.