Rastavac nakon poraza Voše: Čukarički je bio bolji, trebalo nam je da se "trgnemo"

Trener Vojvodine Milan Rastavac čestitao je ekipi Čukaričkog na zasluženoj pobedi.
Rastavac nakon poraza Voše: Čukarički je bio bolji, trebalo nam je da se "trgnemo"
Foto: FK Vojvodina
"Stara dama" sinoć je doživela prvi poraz ove sezone, pošto je Čukarički kao domaćin slavio rezultatom 2:0, u 11. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.
"Moram da čestitam ekipi Čukaričkog na zasluženoj pobedi. Verujem da ovaj poraz neće ostaviti posledice na nas, naprotiv, možda je ovakva jedna utakmica i trebalo da nam se dogodi da bismo se trgli pred naredne izazove. Večeras nismo bili dovoljno agresivni, ni u napadu ni u odbrani", rekao je Rastavac posle utakmice.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje ekipu Javora na stadionu Karađorđe u subotu, 17. septembra od 19h.

  • Max

    14.09.2022 11:36
    Novosađanin
    Ma smešni ste. Igra jadna, anemična, bez jasne koncepcije i neubojita. Dosadno za gledanje. Oterati ovog nazovi trenera-lakrdijaša. Neprepoznatljiva igra Voše.
  • Perica Smuk

    12.09.2022 18:14
    Citam danas "Zurnal" i vidim da je golman Cukarickog neocenjen, kaze novinar da nije loptu maltene pipnuo za vreme citave utakmice, Vosa bez ozbiljnog suta na gol protivnika. Ako je to Vojvodina koju su nam obecavali onda ne znam sta da kazem. Cukaricki bi trebalo da bude slabiji od Vose, bar na papiru, a on nas otres`o bez problema.
  • Uprava

    12.09.2022 14:21
    Naša deca
    Pa ti si zajedno s M.Jovanovicem i Zbiljom doveo 10 igrača.Napravili ste najskuplji tim u istoriji kluba za 5 mesto.A ti si najskuplji trener u istoriji Fk Vojvodine,za koga je placeno i obeštećenje..........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.