Košarkaši Voše poraženi u prijateljskom meču sa Bursom

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Burse, rezultatom 87:70, u prijateljskom meču igranom u Novom Sadu, u čast prerano preminulog reprezentativca Stevana Jelovca.
Košarkaši Voše poraženi u prijateljskom meču sa Bursom
Foto: 021.rs

Rezultat po četvrtinama je bio 21:16, 13:29, 19:13, 17:29. 

Startovala je Voša bolje, te ušla u drugu četvrtinu sa prednošću od pet poena. Ipak, tim iz turske koji predvodi Dušan Alimpijević, vodivši ih do finala Evrokupa prošle sezone, svoju snagu pokazao je u drugoj deonici, kada je rezultat u potpunosti preokrenut u korist Burse.

Gosti su u drugo poluvremenu, kao i na početku meča, ušli laganije, ali su i dalje čuvali prednost u odnosu na Vojvodinu. Usled nekoliko promašaja košarkaša Burse, Voša se približila na četiri poena zaostatka, ali je Klemens preuzeo stvar u svoje ruke.
 
U poslednjoj četvrtini gosti iz Turske su ponovo ubacili 29 poena i zaključili rezultat meča na 87:70. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport