Rastavac: Zadovoljan sam, ali moramo da naučimo da igramo pod pritiskom

Trener Vojvodine Milan Rastavac zadovoljan je osvojenim bodovima u pobedi nad Javorom.
Rastavac: Zadovoljan sam, ali moramo da naučimo da igramo pod pritiskom
Foto: FK Vojvodina

"Stara dama" je večeras kao domaćin upisala šestu pobedu ove sezone, a Rastavac je istakao da su njegovi igrači igrali pod pritiskom.

"Zadovoljan sam osvojenim bodovima, ali osetilo se da igrači igraju pod pritiskom. Moramo da naučimo da igramo pod pritiskom i da se nosimo sa njim. Ekipa je danas osetila da mora da pobedi i to je uticalo na našu igru. Javor je pokazao da je kvalitetan rival, posebno iz brzih kontri koje je teško braniti, ali srećom da smo uspeli da sačuvamo mrežu i da osvojimo bodove koji su nas doveli na mesto gde pripadamo", rekao je Rastavac posle utakmice.

Sada sledi reprezentativna pauza, a potom za dve nedelje Vojvodina gostuje Partizanu, u 13. kolu Super lige Srbije.

  • kad smo vec kod

    19.09.2022 11:33
    plata
    Zašto se krije ko koliko dobija platu, u svim klubovima se zna kolika je plata kom igraču. Znamo svi zašto, neko ima vezu pa dobije nerealnu platu pa mora da se krije kako se ne bi naljutili ostali igrači, neko napravi dil sa sportskim direktorom pa mora da se krije kako se ne bi naljutili ostali igrači, a neko dobija 50.000 din pa i to mora da se krije da ne bi bilo ponižavajuće. Pod hitno uraditi reviziju svih ugovora jer nije realno da neko od 31,32 godine koji je neupotrebljiv, dobija 7000 evra a neki super talenat koji može sutra da ode u zvezdu partizan ili cukaricki prima platu od 600-700 evra, kako mislite da ga zadržite bombonama i čokoladama?! Pod hitno smanjiti primanja igračima od kojih klub malo šta može dobiti i ta sredstva prebaciti na našu talentovanu decu, jer je to naše blago. Vaša je dužnost da kažete Novosađanima koliko koji igrač zarađuje i gde se troše pare. Već je krenula priča u svlačionici o platama i ogromnim razlikama, protekcijama i dilovima, da znate, uskoro će sve izaći na videlo, molim upravu da obrati pažnju na to dok ne bude kasno!
  • zasluzuju deca te

    19.09.2022 09:08
    plate
    Niko vam nije kriv sto radite za bedu oni su od 4-5 godina na treninzima , njihovi roditelji su godinama odvajali za njih ni malo male svote za treninge, lekarske preglede, opremu, kojekakve skupe pripreme...Uz to deca su trcala iz skole na teren nisu imala slobono za igranje vec su sve slobodno vreme davali za fudbal. A da ne govorim da danas svi vole fudbal odlaze na stadion i to ih ispunjava. Izvinite ali deca zasluzuju taj novac, ne zasluzuju ga oni koji se bogate preko njih.
  • a

    19.09.2022 08:38
    a
    lose jako lose

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.