Sportski pozdrav: Neću, neću Dijabate

Ispraćena je još jedna nedelja u kojoj su večiti rivali zabeležili nastupe u takmičenjima UEFA. Uz to, Voša je upisala novu pobedu u domaćem šampionatu.

Stanislav i Nikola vam skreću pažnju i na Fusenija Dijabatea, koji izrasta u omiljenog igrača navijača crno-belih.

Vojvodina je uz mnogo muke "zaljuljala" Javor i upisala šestu pobedu u prvenstvu. Da li će Dijabate uspeti da uzdrma Vojvodinu ili će crveno-beli "zaljuljati" i Partizan, saznaće se u narednom kolu, 1. oktobra, kada će se u Beogradu igrati derbi.

Mladost sa Satelita se muči u najvišem rangu domaćeg fudbala. Nakon novog poraza, ovog puta od Radničkog 1923, rezultatom 3:0, ponovo su promenili trenera.
 
TSC je režirao pobedu od 5:2 u Lučanima, dok je Nenad Lalatović zabeležio prvu pobedu na klupi Radničkog iz Niša, ovoga nam krsta. 
 
Izvučeni su parovi šesnaestine finala Kupa Srbije, a "Sportski pozdrav" se osvrće i na završnicu Lige nacija, te preostalim duelima Srbije protiv Švedske i Norveške. 
 
  • Vojvodina

    20.09.2022 09:31
    jedna jedina...
    Padaju prestonicki dzulovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport