Navijači Vojvodine pozvali upravu da pomogne OFK Beograd: Makar jedan dan da svi budemo Romantičari

Navijači Vojvodine i članovi foruma ovog fudbalskog kluba pozvali su upravu novosadskog kluba da pomogne OFK Beograd, kojem preti gašenje.
Navijači Vojvodine pozvali upravu da pomogne OFK Beograd: Makar jedan dan da svi budemo Romantičari
Foto: 021.rs
Kako navode, odlučili su da pošalju poruku podrške velikanu od kog su "izgleda svi digli ruke", izražavajući nadu da će njihova poruka doći i do rukovodioca Fudbalskog kluba Vojvodina.
 
"Navijači Vojvodine nisu navijači rezultata. Ako treba, neka rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beograd (ne da pozajmi, već da donira), makar cena toga bila da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje. Pozivamo i rukovodioce kluba da organizuju prijateljsku utakmicu sa Beogradom koja bi bila humanitarnog karaktera za pomoć i očuvanje OFK Beograd", navodi se u njihovom pismu.

Dodaju da su svesni toga da "u društvu u kom se nalazimo ovakva sudbina može da sačeka naš ili bilo koji drugi klub", zbog čega moraju da se drže zajedno i da se kroz ovakve teške trenutke vidi ko je prijatelj.

"Mi smo OFK Beograd uvek kroz istoriju shvatali kao prijateljski klub. Želimo da opet vodimo veliko rivalstvo sa njima na tribini i na terenu. Potencijalnim gašenje OFK Beograda izgubili bismo mnogo više nego što mnogi mogu da zamisle u ovom trenutku. Njihova istorija je neprocenjiva za istoriju ove igre na našim prostorima. Makar na jedan dan da svi bude Romantičari. Pozivamo i sve ostale klubove da pomognu", stoji u pismu.
 
Kako zaključuju, o odgovornom za stanje u kakvom se nalazi OFK Beograd ne bi pričali u ovom trenutku, jer "ne zaslužuje da bude u istoj rečenici u kojoj se nalazi ime tog kluba". 
  • e

    21.09.2022 08:12
    e
    ha ha nasli su crkvu .
  • joi

    20.09.2022 21:25
    gasi,gasi
    Treba pogasiti i ovo što je ostalo,bruka,loš fudbal,nasilje i kriminal,i Terzić.Pravimo stadione,i davimo se u govnima,a lečimo decu prošenjem.
  • Зоран

    20.09.2022 21:03
    Навијачи Војводине ...
    Свака част на предлогу,свака част да постоји такво размишљање за сваку похвалу,неваља ово око Терзића,ко да поднесе тужбу да плаћа адвокате трошкове и опет изгуби,овако хајде да помогну сви клубови и ко год може,апел навијача понављам је за сваку похвалу,то су ,,људине" праве,а ОФК није имао подршку као многи клубови многи незнају зашто,питајте старије и рећи ће вам разлог а он је зато што је ОФК -а краљ Александар 1.основао. Живела СРБИЈА,живели вошини навијачи.(звездаш у потпису.)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.