Mladost poražena od Crvene zvezde sa 4:0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Novom Sadu ekipu Mladosti sa 4:0, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.
Mladost je na pretposlednjem mestu na tabeli domaćeg šampionata sa osam bodova, dok je Zvezda upisala devetu pobedu od početka sezone i prva je sa 29 bodova.
Dvostruki strelac za Zvezdu bio je Mirko Ivanović u 12. i 84. minutu, a u strelce su se upisali i Aleksandar Katai u 70. i Gelor Kanga u 87. minutu iz penala.
Crveno-beli su bili mnogo bolji rival od početka meča, imali su više udaraca ka golu protivnika, više loptu u svom posedu i penal, ali su posle prvog poluvremena vodili samo sa 1:0 pogotkom Ivanića u 12. minutu.
 
Prethodno je, šest minuta ranije, golman Mladosti Aleksa Milojević odbranio udarac Aleksandra Pešića sa bele tačke.
 
Pobedu crveno-belih su u drugom poluvremenu potvrdili Katai u 70. minutu, Ivanić svojim drugom pogotkom na meču, u 84. minutu, dok je tačku na ovaj meč tri minuta kasnije stavio Kanga iz penala.
 
Mladost će u narednom kolu Super lige Srbije gostovati Kolubari.
  • Lala

    02.10.2022 23:17
    Predlog
    Predlažem da se u našoj zemlji igra samo večiti derbi i da se vidi ko je prvi,da nebi zamajavali ostale klubove a i publiku,kad se već unapred zna ko treba da bude prvi i drugi. Tuga i jad od lige,a i od suđenja
  • Dusan Dzigurski

    02.10.2022 20:03
    Stoji da je Zvezda mnogo bolji tim i da je zasluzeno pobedila ali, brate, dva penala za nju. Zvezda jeste nas najbolji tim ali te penale im sviraju kad zazele.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.