Rukometni reprezentativac Milan Milić pojačao Vojvodinu, vratio se i Ocvirk

Levi bek Gregor Ocvirk vratio se u RK Vojvodina, a tim je pojačao i reprezentativac Srbije Milana Milića.

Ocvirk je prošle sezone nastupao za crveno-bele i sada se ponovo vraća u šampionski tim.

Milić dolazi iz redova Zagreba, a pre toga je nastupao u francuskom Nantu, gde je stigao iz šabačke Metaloplastike.

Milan Milić kaže da je presrećan što je postao deo Vojvodine.
 
"To je veliki klub, najbolji u Srbiji. Sistem koji Vojvodina ima je sada prepoznatljiv svuda. Osvajaju se trofeji, a istovremeno svi igrači napreduju. Svako želi da dođe u takav klub. Jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru Rojeviću i obećavam veliku predanost i borbu na terenu", kaže Milić.
 
Ocvirk poručuje da ima osećaj kao da nije ni odlazio iz ekipe.
 
"Zavoleo sam grad, klub. Znam da su ambicije uvek šampionske. Idemo da osvojimo nove trofeje i da u Evropi doguramo što više", dodaje Ocvirk.
Po rečima generalnog direktora Vojvodine Darka Jevtića, dolaskom Milića i Ocvirka ekipa je kompletirana, a pojačanja treba da isprate ambicije koje su zacrtane u dogovoru sa Dušanom Bajatovićem i Dragoljubom Zbiljić, za koje kaže da su "lideri novosadskog sporta".
 
"Svi u klubu smo zadovoljni uslovima u kojim radimo, atmosferom oko kluba, interesovanju navijača i sponzora koje ove sezone nesumljivo predvodi jedan privredni gigant kakav je Energotehnika Južna Bačka što RK Vojvodinu postavlja na nivo da u narednom periodu mora razmišljati i o ozbiljnom evropskom iskoraku. Puno lepih stvari se dešava ove godine oko našeg rukometa, predstoji nam i Svetsko prvenstvo gde se nadamo da će naša reprezentacija imati ozbiljnu ulogu, tako da i nama ništa drugo ne preostaje nego da ojačamo ekipu onako kako to diktira evropski kvalitet. Iskreno se radujem i dolasku Marka Vujina u menadžment Vojvodine, saradnja je na najvišem mogućem nivou, a davanje svih nas je veliko i to sve diktira da nam i očekivanja budu najveća", zaključuje Jevtić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.