Voša bez trofeja, Partizan pobednik Superkupa Srbije

Odbojkaši Partizana osvojili su večeras Superkup Srbije time što su u maloj dvorani Spensa pobedili Vojvodinu sa 3:1 (21:25, 25:22, 25:22, 25:22).
Partizan je do pobede stigao posle 113 minuta igre.
 
U izuzetno borbenoj i uzbudljivoj utakmici, prepunoj preokreta, tenzije i obostrane želje za trijumfom, Partizan je pobedio Vojvodinu, koja je takođe imala svoje šanse za pobedu. Ipak, crno - beli su u završnicama setova bili smireniji i precizniji, što im je donelo prvi trofej u Superkupu Srbije.
Partizan su do trofeja predvodili Milija Mrdak i Luka Tadić sa po 20 poena.
Kod Vojvodine su se izdvojili Petar Krsmanović sa 17 i David Mehić sa 15 poena.
Partizan je večeras stigao do prvog trofeja u Superkupu u istoriji kluba.
  • bwa

    12.10.2022 00:40
    samo jedan klub na svetu celom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.