"Hladan tuš" za odbojkaše Vojvodine u Kragujevcu

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od Radničkog, sa 3:0 u setovima, u drugom kolu Superlige Srbije.

Vojvodina je izgubila po setovima  26:24, 25:22 i 26:24.

Crvena lampica sada već sija u taboru šampiona, posle još jednog poraza u novoj sezoni. Ovoga puta pala je Vojvodina u Kragujevcu i to u tri seta.

Iako je dobro otvorila prvi set Vojvodina je u nastavku stala i dozvolila protivniku da izjednači. Uprkos mlakoj igri imali su Novosađani rezultat i priliku. Timovi su se smenjivali u vođstvu, a u finišu su domaćini manje grešili i poveli 1:0. 
 
Bez energije i sigurnog napada crveno-beli nisu mogli da konkretizuju igru ni u drugom periodu. Ipak, uspeli su da anuliraju početno vođstvo rivala i da okrenu na 14:12, ali je nakon toga nedostajalo koncentracije, snage i pravog učinka u svim elementima. To je samo olakšalo raspoloženim Kragujevčanima da dobiju i ovaj deo meča, te povedu 2:0 u setovima.
 
Mučenje se nastavilo u trećem periodu. Za nijansu je Vojvodina bila budnija nego do tada, imala je i priliku da produži meč, ali je propustila šansu.
  • Djole

    24.10.2022 17:30
    Pa kada ne igra lucidni Zbiljić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.