Rastavac posle pobede: Zasluženo, imali smo i malo sreće

Trener Vojvodine Milan Rastavac smatra da je njegova ekipa večeras zasluženo osvojila bodove na gostovanju u Kruševcu.
Rastavac posle pobede: Zasluženo, imali smo i malo sreće
Foto: FK Vojvodina

"Stara dama" je slavila golovima Čumića i Malbašića, a pri vođstvu od 0:1 je i Carević odbranio penal, pa je Rastavac istakao da je Voša imala i malo sreće, ali da je zasluženo došla do trijumfa.

"Možda je na kraju izgledalo da smo rutinski pobedili u poslednjem delu utakmice. Iz sveg srca verujem da smo zasluženo pobedili, iako je ovo bila jedna od onih utakmica za koje možemo da kažemo da smo imali i malo sreće, jer je Napredak imao svojih prilika. Ipak, moj utisak je da smo zasluženo osvojili bodove, da smo na kraju mirno priveli meč kraju", rekao je Rastavac.

Vojvodina u narednom kolu u subotu od 20 časova dočekuje ekipu Mladosti GAT.

  • Kapetan momcadi

    25.10.2022 11:33
    Napred Voso
    Vosa je moj klub, i u dobru a narocito u zlu, uvek sam uz nju i drago mi je zbog ove pobede. Teramo napred, mozemo mozda i do treceg, cetvrtog mesta do kraja prvenstva, ako se tim uigra i nije ni to iskljuceno.
  • Salajčan

    24.10.2022 22:55
    Čestitamo
    Čestitamo na hrabroj igri i pobedi ⚽⚽

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport