Odbojkaši Vojvodine ubedljivo savladali Ribnicu

Odbojkaši Vojvodine savladali su ekipu Ribnice sa maksimalnih 3:0 u meču petog kola Superlige.
Sigurno najkvalitetniju partiju od početka sezone, pružili su puleni trenera Slobodana Boškana u meču petog kola Superlige. 
Dominirala je Vojvodina u prvom i trećem setu, jedino se u drugom vodila velika borba, ali i to što su ga crveno-beli rešili na taj način sigurno će doneti psihilošku nadgradnju.
Maksimalno angažovano ušli su Novosađani u meč, dugo traženi agresivniji napad i servis su proradili, a posebno se tu istakao Parapunov. 
 
Brzo su stigli do visoke prednosti domaćini, koju su čuvali do kraja seta. Posle ubedljivih 25:16, rivalu nije ostalo ništa drugo nego da odigra rizičnije, na sve ili ništa. Poveli su Kraljevčani čak i 6:3, kada je umesto Mehića ušao Ubiparip i sa nekoliko odličnih poteza vratio rezulatski egal. Stigla je Vojvodina i do preokreta, a blokom Krsmanovića povela je 16:13. 
 
Iako je domaćin imao i 19:15, Kraljevčani su dobrim servisom uspeli da anuliraju vođstvo crveno-belih, ali je u neizvesnoj završnici, koja se odužila, Vojvodina pokazala strpljivost, koncentraciju i konkretnija rešenja. Tačku na set stavio je Lazar Bajandić, koji je pružio sjajno izdanje u ovom meču. 
 
Potpunu kontrolu i visoku prednost imali su Novosađani u tećem setu, te su bez mnogo muke završili utakmicu i uknjižili važna tri boda.
 
Vojvodina u subotu igra protiv Takova, a taj meč na programu je od 17 časova u Velikoj sali Spensa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport