Pobeda odbojkaša Vojvodine na mišiće

Odbojkaši Vojvodine su u trećem kolu Superlige savladali Takovo sa 3:2.

Rezultat po setovima bio je 27:29, 25:14, 25:21, 22:25, 15:11.

I meč sa ekipom iz Gornjeg Milanovca pokazao je da Vojvodina još nije na očekivanom nivou, ali uspeli su prvotimci Vojvodine da nadoknade svoje greške, da, uz upornost i borbu, ipak, stignu do pobede.

Otvorili su gosti dobro ovaj meč (8:5), ali je posle servisa Mehića i bloka Krsmanovića, Vojvodina okrenula i povela 12:10. Imali su crveno-beli i 22:19, ali su dekoncentrisanim akcijama i greškama dozvolili rivalu da izjednači, a onda i da u maratonskoj završnici reši set u svoju korist. 
 
Sve što su propustili u prvom periodu, nadoknadili su Novosađani u drugom. Potpunom kontrolom, konkretnim rešenjima i sigurnom igrom čuvali su visoko vođstvo i rutinski stigli do 1:1.
 
Imao je domaćin i 2:1 u setovima, te 12:8 u četvrtom, ali ni to nije bilo dovoljno za miran kraj. Usledio je novi pad, koji je raspoloženom i rasterećenom rivalu otvorio put do preokreta i uvođenja meča u taj-brek. 
 
Ipak, u ovom delu ostali su Novosađani staloženi, uporni i uz nekoliko dobrih poteza pojedinaca stigli do konačnih 3:2.
  • Laki

    30.10.2022 10:14
    Katastrofa
    od igrača.I oni hoće da igraju Ligu šampiona?
  • Gledalac u penziji

    30.10.2022 08:04
    Poštovani gospodine Zbiljić sve pohvale za vaš trud i rad i uložen novac za OK Vojvodinu. Mislim da je vreme da Vi lično smenite sportskog direktora i trenera, prvog zbog sulidih “pojačanja” koja su em nekorsina em pretplaćena i trenera zbog loših rezultata, trenutnog stanja na tabeli, kao i odabira igrača koji igraju. U stvari kada bolje razmislim to je jedna osoba tako da jednim udarcem dve muve sklanjate. I pokušajte da se oslonite na pogon koji imate a ne da dovodite islužene i one koje niko neće( da mogu igrali bi drugde ). Ovako svake sezone po 2-3 odlična igrača napuste Vojvodinu zbog nestručnosti i neznanja sportskog direktora, odnosno njegove samovolje i sujete. Hvala Vama na svemu i učinite taj mali napor biće bolje svima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.