Voša ide na Grafičar u Kupu: Najveće ambicije

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Grafičara, u Beogradu, u utorak, 1. novembra, u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Voša ide na Grafičar u Kupu: Najveće ambicije
Foto: FK Vojvodina

Utakmica se igra u utorak, u 16 časova, na stadionu "Rajko Mitić", a po rečima šefa struke Milana Rastavca, Voša ima najveće ambicije u ovom takmičenju.

Kako ukazuje, ovo je prva utakmica Vojvodine u Kupu i suočiće se sa skupom mladih i iskusnih igrača koji vole da igraju napadački.
 
"Naš zadatak je da se nametnemo kao tim iz višeg ranga takmičenja,  moramo da se predstavimo kao dominantna ekipa koja će pronaći način da od početka stavi utakmicu pod kontrolu. Ekipa Grafičara voli da igra fudbal i zna da igra, što pokazuju i rezultati. Mi smo u poslednje dve utakmice došli do daha, pokazali smo kvalitet i snagu i verujem da ćemo ostvariti plasman u narednu rundu", navodi Rastavac.
On je istakao da od početka sezone niko u Vojvodini nije kalkulisao kojim putem je lakše stići do plasmana na međunarodnu scenu.
 
"Nismo se bavili računicom, jer bi to značilo i neke kalkulacije, a mi ne želimo da se bavimo njima. Mi imamo ideju kako želimo da igramo i verujemo da ta ideja može da nas odvede tamo gde želimo da stignemo, bez obzira na takmičenje. Naša želja je da na terenu prikažemo jasan način kojim želimo da igramo i pobeđujemo i tim putem i hoćemo da idemo ka cilju", dodaje Rastavac.
 
On smatra da će predstojeća pauza i zimske pripreme biti od velikog značaja za razvoj ekipe Vojvodine.
 
"Siguran sam da će predstojeće pripreme biti važan faktor u nastavku razvoja naše ekipe i stabilizacije i pripremanja celokupne ekipe. I vi ste svedoci da su neki igrači došli tokom priprema i nakon što je počelo prvenstvo, a imali su važnu ulogu u timu. Verujem da će ova pauza nama kao timu i kao klubu biti veliki prostor za rad koji treba da iskoristimo kako treba", zaključuje trener Voše.
  • Lepi Gabor

    31.10.2022 15:38
    Napred Vosa
    Napred Vosa, da ove sezone ponovo dignemo kup!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.