Rastavac nakon remija u Subotici: Kad sve saberemo, zadovoljan sam igrom

Trener Vojvodine Milan Rastavac rekao je da "generalno" može da bude zadovoljan nakon remija u Subotici.
Rastavac nakon remija u Subotici: Kad sve saberemo, zadovoljan sam igrom
Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri "stare dame" remizirali su na gostovanju sa ekipom Spartaka rezultatom 1:1, a Rastavac žali što njegova ekipa nije češće šutirala ka golu rivala.

– Na kraju mogu da budem zadovoljan. Mislim da smo mogli da budemo konkretniji u ideji da šutiramo više ka golu iz situacija koje smo stvarali, ali kada sve saberemo, zadovoljan sam igrom – rekao je Rastavac posle meča.

U narednoj utakmici, Vojvodina u sredu od 18.30h dočekuje Mladost u osmini finala Kupa Srbije
 
Potom, naredne subote, na "Karađorđe" dolazi Radnički 1923.
  • Čokotra Cicić

    06.11.2022 13:45
    Čime zadovoljan?
    Nema bas mesta za zadovoljstvo, prilicno slabo igramo. Tu i tamo neka pobeda, neki neresen rezultat ali jos dobro i osvajamo bodove s obzirom na to da ne igramo lep i kvalitetan fudbal. Sada cete, posle jos par utakmica, imati nekoliko meseci slobodno pa gledajte da uigrate tim, ovo ne lici na dobro.
  • Rotkvarija

    06.11.2022 10:16
    Ne znam čime si zadovoljan? Mi navijači smo očajni! Nikad slabiji Spartak nismo u stanju da pobedimo!?! Nemaš ti herc da vodiš Vojvodinu! I još nešto, dokle ćeš forsirati Nemanju Nikolića, koji je već ko zna koju utakmicu najgori na terenu. On bukvalno kvari našu igru nerezonskim asistencijama u petercu. Bez šuta na gol, bez skoka, bez motiva....
  • Putar

    06.11.2022 10:00
    Bruka i sramota, jos je on zadovoljan? Rastavac out!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.