Odbojkaši Vojvodine protiv Jastržebskog u Poljskoj započinju avanturu u Ligi šampiona

Odbojkaši Vojvodine gostuju u utorak Jastržebskom, u Poljskoj, čime će započeti takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona.

U mestu Jastržebski Zdroj Vošu dočekuje favorit grupe A, tim skrojen od poljskih i francuskih reprezentativaca.

Tim Vošinog rivala ima ambiciju da se bori za trofeje na svim frontovima.

Šef stručnog štaba Vojvodine Slobodan Boškan ukazuje na to da njihov protivnik nema nijedan poraz u poljskom šampionatu do sada.
 
"To je iskusna, dobro ukomponovana ekipa na svim pozicijama. Napravljena je tako da se bori za pehare ne samo u Poljskoj, nego i u Evropi. Trenira je argentiski stručnjak Mendez, koji je sa nacionalnim timom Argetine osvojio bronzu na poslednjim Olimpijskim igrama. Ekipu većim delom čine poljski i francuski reprezentativci. Što se nas tiče, očekujem da igramo slobodno, rasterećeno, da imamo puno motiva i da prikažemo najbolju partiju u dosadašnjem delu sezone", poručuje Boškan.
 
Srednji bloker Stevan Simić kaže da njegova ekipa nema šta da izgubi i da je to prilika da u situaciji bez pritiska pokaže sav potencijal.
 
"Igramo sa ekipom koja je u samom vrhu evropske odbojke. Priželjkujem dobru atmosferu, motivisanu, lepršavu igru. Svako od nas jedva čeka utakmice Lige šampiona, ovo je šansa da se predstavimo u lepom svetlu, da prezentujemo klub, sebe, ali i srpsku odbojku", smatra on.
 
Utakmica između Jastržebskog i Vojvodine igra se u utorak, 8. novembra, u 18 časova. 
  • Darinko

    07.11.2022 17:07
    Nadam se ....
    .... da i ove sezone Voša neće biti ekipa za set količnik ostalih ekipa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.