Rastavac pred Mladost: Treći put moramo da pobedimo istog protivnika

Fudbaleri Vojvodine igraće danas protiv Mladosti sa Satelita u osmini finala Kupa Srbije.
Rastavac pred Mladost: Treći put moramo da pobedimo istog protivnika
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine Milan Rastavac podvlači da "stara dama" ima najviše ambicije u Kupu Srbije.

Nakon što je u prvoj rundi kao gost pobedila Grafičar na penale, Vojvodina će u osmini finala ugostiti Mladost GAT, a Rastavac najavljuje igru na pobedu protiv svakog  rivala.
 
"Mislim da je svima jasno da su naše ambicije u ovom takmičenju najviše moguće. Ne razmišljamo mnogo o tome kojeg protivnika imamo ispred sebe, jer s kime god da igramo, u kojoj god fazi takmičenja, cilj će nam biti isti. Težina sutrašnje utakmice je u tome što ćemo po treći put morati da pobedimo istog protivnika u ovoj sezoni, ali s druge strane to je jedna stepenica koju želimo i moramo da prebrodimo. S obzirom na to da sledeću utakmicu imamo posle dva dana, biće određenih promena, da možemo da odgovorimo na zahteve protiv oba rivala. Verujem da smo se spremali dovoljno, da imamo dovoljan fond igrača da budemo angažovani da ostvarimo svoje ciljeve", poručuje Rastavac. 
Šef stručnog štaba Vojvodine ističe da nema velikih kadrovskih problema, ali najavljuje određene rotacije u preostale dve utakmice do pauze, pošto "stara dama" posle Mladosti GAT, u subotu dočekuje i Radnički 1923.
 
"Ne možemo da kažemo da imamo povređenih igrača. Imamo pojedince sa sitnim problemima, što zbog prehlada ili sitnh povreda, tako da ćemo sutra odlučiti u kom sastavu ćemo početi meč. Ekipu ćemo sastaviti od onih koji su igrali nešto više i onih koji su igrali bolje u poslednjem periodu, a biće i nekih koji će dobiti šansu da se pokažu", ukazuje Rastavac.
 
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.
Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica Vojvodina – Mladost GAT na programu je u sredu u 18.30, uz direktan prenos na kanalu Arena sport 2.
  • Pezos

    09.11.2022 19:14
    Samo lepa priča a dela ništa... teško ćemo da se izborimo protiv bilo koga. Buni se čkvek što treći put igra sa poslednjim timom u ligi, pa da igraš svaku protiv njih i da pevaš. Teško ćemo i protiv njih da se izborimo, baš teško..
  • Čokotra Cicić

    09.11.2022 17:59
    Vreme za pobedu
    Mislim da je došlo vreme da Vojvodina pobedi ali i da dobro odigra. Nadam se da ce tako i da bude i voleo bih da doguramo sto dalje u kupu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport