Voša u subotu dočekuje Radnički: Rastavac i Novevski žele pune tribine i tri boda za kraj sezone

Trener Vojvodine Milan Rastavac želi pobedu za kraj polusezone i tim povodom pozvao je navijače da u što većem broju podrže njegovu ekipu u predstojećem meču protiv Radničkog 1923.
Voša u subotu dočekuje Radnički: Rastavac i Novevski žele pune tribine i tri boda za kraj sezone
Foto: 021.rs
Fudbaleri Voše u subotu dočekuju Kragujevčane u 19. kolu Mocart Bet Superlige Srbije, a tim povodom, u osnovnoj školi "Prva vojvođanska brigada", Voša je održala konferenciju za novinare.
Predstavnicima medija, ali i učenicima obratili su se šef stručnog štaba "stare dame" Milan Rastavac i Vladan Novevski.
"Ovo je poslednja utakmica na našem stadionu, a ujedno i poslednja u ovoj poluzoni, tako da bih ja najpre pozvao sve ljubitelje fudbala u Novom Sadu da dođu na stadion, da podrže ekipu i da iskoristimo ovu priliku da popunimo tribine i da prenesemo pozitivnu energiju igračima. Imamo dobrog suparnika ispred sebe. Oni su u Nišu dali tri gola, nisu lak protivnik i moramo ih nadigrati da bismo ih pobedili. Verujemo da je to ostvarivo tako što ćemo slediti našu ideju da je prva sledeća lopta najbitnija. Verujemo u nas i verujemo da možemo da dođemo do trijumfa i da sa tri boda završimo ovu polusezonu", rekao je Rastavac.
 
Što se tiče igračkog kadra, dodao je da nemaju nekih određenih problema, osim što moraju da vide ko se kako oseća i koliko je umoran, te da na teren izađu najspremniji igrači.
 
Novevski je uveren da će uz podršku navijača Voša pobedom spustiti zavesu na uspešnu polusezonu.
 
"I ja želim da iskoristim priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju na zatvaranje polusezone. Nadamo se pozitivnim ishodu. Ekipa Radničkog se nalazi u dobrom momentu, ali to ne sme da predstavlja problem za nas, jer Vojvodina zna svoje ambicije i znamo da pripadamo vrhu, i zato bez kalkulacija idemo na tri boda", istakao je Novevski.
 
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever).

Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana Ognjište), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini Karađorđa. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica je na programu u subotu u 19 časova.
  • Anti tajkun

    11.11.2022 14:24
    Loosers
    Pune tribine možete samo da sanjate, sa ovom upravom, ovim tzv igračima i nevidljivim ali preplaćenim trenerom. Nikad više neće biti pun stadion.
  • ST

    11.11.2022 14:20
    Pune tribine? Uspesna polusezona?
  • Čokotra Cicić

    11.11.2022 13:26
    Forza Vosa!
    Napred Voso, do nove pobede! U inat dusmanima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.