Kontinental novi sponzor KK Vojvodina

Košarkaški klub Vojvodina danas je predstavio svog "zlatnog" sponzora, kompaniju Continental Automotive Serbia iz Novog Sada.

Ugovor o sponzorstvu je potpisan na godinu dana.

"Postavili smo ispred sebe ambiciozan plan, da vratimo Vojvodinu na evropsku mapu gde joj je mesto i da bude rasadnik talenata. Ovo je momenat koji je bitan jer nam je potrebna sva moguća podrška", rekao je predsednik kluba Željko Rebrača.

Generalni direktor Kontinentala Saša Ćoringa je kazao da je ponosan što su postali "zlatni" sponzor novosadskog kluba.

"Tu smo da pomognemo jer i Kontinental ima neke vrednosti koje su slične sportu, a to su timski duh i strast za pobedom. Želimo da Vojvodina zablista punim sjajem, a za to je pored dobrog tima i odličnih igrača potrebna i podrška okruženja", kazao je Ćioringa.

Ćioringa je povodom ulaska Kontinentala u sponzorstvo kluba danas od Rebrače dobio simboličan poklon - košarkašku loptu.

Prema ranijim najavama Željka Rebrače, sezona 2022/23 neće imati veliki rezultatski imperativ, jer je prioritet vraćanje dugova i finansijska stabilizacija kluba. Ipak, u petogodišnjem planu želje su da se Vojvodina vrati u vrh srpske košarke, samim tim i u ABA ligu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.