Odbojkaški derbi u Novom Sadu: Vojvodina dočekuje Partizan

Odbojkaši Vojvodine dočekaće večeras ekipu Partizana, u derbiju domaćeg šampionata.
Odbojkaški derbi u Novom Sadu: Vojvodina dočekuje Partizan
Foto: 021.rs

Šampioni Srbije su posle devet kola na mestu na kom su i navikli da budu - na čelu superligaške tabele. 

U taboru Novosađana su motivisani da nastave seriju pobede, a dodatno motiv je i to što je Partizan utakmicu kojom se odlučio pobednik Superkupa rešio u svoju korist. 

Za šefa struke Vojvodine Slobodana Boškana, Partizan je ekipa koja je u dosadašnjem delu Superlige pokazala da može da odigra jako dobro, ali i da može da padne.
 
"Doduše, crno-beli su imali probleme sa povredama, sada su u boljoj situaciji. Očekujem neizvesnu i tešku utakmicu. Oni imaju ne samo kvalitet nego i sportsku drskost i borbenost. Siguran sam da smo spremni, a treba da napravimo određeni pritisak sevrisom, koji smo u poslednje vreme znatno popravili. Na taj način možemo sebi olakšati odbranu i dalju organizaciju igre. Za nas je jako važno da pobedimo, ne samo zbog bodova, nego i zbog puta u Nemačku. To je prilika da zadržimo ovaj ritam i da nastavimo da podižemo formu", poručuje Boškan.
 
Primač David Mehić osvrnuo se na utakmicu Superkupa istakavši da očekuje ovoga puta kvalitetniju igru oba tima i, razume se, neizvestan i atraktivan duel.
"Sigurno će biti drugačije nego tada. Obe ekipe imaju dosta mečeva iza sebe, pobeda, timovi su puni samopouzdanja, a i evropske utakmice dosta znače. Na početku sezone je bilo puno grešaka, sada će biti, verujem, bolje. Naravno, očekujem da nastavimo sa dobrim partijama i da ostvarimo novu pobedu. Mnogo bi nam značilo pred novi susret sa Fridrihshafenom", zaključuje Mehić.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sa početkom u 17.30 časova, u maloj sali Spensa, a ulaz je besplatan.
  • Grbavica

    09.12.2022 11:21
    Malo stariji
    Samo jedan klub na svetu celom!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.