Odbojkaši Voše izgubili od Poljaka, ali i dalje u igri za plasman u četvrtfinale Lige šampiona

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od ekipe Jastšembski u 5. kolu A grupe CEV Lige šampiona u Velikoj dvorani Spensa.

Poljski Jastšembski je pobedio Vošu sa 3:0, po setovima 25:22, 25:16 i 25:14, posle 67 minuta igre.

Kod Vojvodine bolji od ostalih bili su Radoslav Parapunov sa 10 i Stevan Simić sa sedam poena.
 
Poljake su do pobede predvodili Tomaš Fornal sa 16 i Trevor Kleveno sa 12 poena.
 
Posle pet odigranih utakmica, Jastšembski je prvi u grupi sa pet pobeda i 15 bodova, Fridirhshafen je drugi sa četiri trijumfa i 10 bodova, Vojvodina je treća sa jednom pobedom i tri boda, dok je Monpelje poslednji bez trijumfa i sa dva boda.
Vojvodina će u poslednjem, 6. kolu igrati protiv Monpeljea, u Kastelnu lu Lezu u Francuskoj, 25. januara od 19 časova.
 
Po propozicijama CEV, pobednici pet grupa će se plasirati direktno u četvrtfinale Lige šampiona. U plej - of fazi (kvalifikacijama za četvrtfinale) igraće pet drugoplasiranih ekipa, kao i najbolja trećeplasirana ekipa.
 
Pobednici tri dvomeča će igrati u četvrtfinalu. Preostale četiri trećeplasirane ekipe će takmičenja nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV 2023.
  • APV

    12.01.2023 10:52
    Jad
    Nisam bio siguran sta sam dosao da gledam, odbojku ili fudbalsku utakmicu jer ste doveli neku bandu da larma i pravi buku koja nije odbojkaskog karaktera.
    Mogli ste da se potrudite da imaju nesto crveno na sebi, a ne crno, kao Partizan da je igrao.
    Zelje i pusti snovi, naj gore je kada covek laze sam sebe. Znate sta ste uradili sa klubom a i znate kako ce vam se to vratiti ( ispravka, vec vam se vraca i obija o glavu)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.