Košarkaši Vojvodine dočekuju Zlatibor u derbiju kola

Košarkaši Vojvodine dočekaće večeras ekipu Zlatibora, u maloj sali Spensa, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine dočekuju Zlatibor u derbiju kola
Foto: 021.rs

Novosađani su trenutno četvrtoplasirani tim lige sa 29 poena, dok je večerašnji rival na drugoj poziciji i bori se za sam vrh, a Voši "beži" za dva boda.

U poslednjih 12 mečeva, Zlatibor je više puta izlazio kao pobednik. Međutim, u poslednjih pet mečeva imaju tri pobede i dva poraza, kao i Vojvodina.

Vojvodini će značiti i to što se u tim vratio Dušan Beslać, koji se oporavio od povrede.
 
Trener Miloš Isakov kaže da je ovo derbi utakmica.
 
"Veoma je teško izneti nekakva očekivanja u vezi sa samim rezultatom. Igramo protiv organizacije koja je na jednom visokom nivou - od trenera, organizacije kluba, svih ljudi u klubu i oko njega, pa do samih igrača. Pričamo u superlativima kada govorimo o ekipi Zlatibora, ali to ne znači da ćemo imati neko preterano strahopoštovanje. Imali smo jednu krizu, izašli smo iz toga i sada kompletiramo redova. Stvarno bih pozvao sve ljude koji vole košarku da dođu u malu dvoranu Spensa i da probamo da pobedimo šampiona Košarkaške lige Srbije i Regionalne lige", poručuje Isakov.
 
Meč između Vojvodine i Zlatibora igra se u sredu, u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport