Košarkaši Vojvodine poraženi od Zlatibora

Košarkaši Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od Zlatibora, rezultatom 81:73, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine poraženi od Zlatibora
Foto: 021.rs

Novosađani su dobro otvorili meč, završavajući prvu četvrtinu u svoju korist, pri rezultatu 28:15.

Međutim, u drugoj četvrtini viđena je loša igra izabranika Miloša Isakova. Samo šest poena upisali su košarkaši Vojvodine, dok je na drugoj strani Zlatibor ostvario 23, što im je bilo dovoljno da na poluvreme odu sa prednošću.

Ponovo se Vojvodina vratila u meč u trećoj deonici meča, koju su uzeli sa 23:13, ušavši u završnicu s minimalnim vođstvom - 55:51.
 
Ipak, u poslednjoj četvrtini ekipa Zlatibora je pokazala zbog čega se bori za titulu šampiona. Sa 30 koševa zapečatili su meč, dok je Vojvodina ubacila tek 18 koševa, te je utakmica privedena kraju u korist gostiju - 81:73.
 
Uprkos porazu, Vojvodina je ostala na četvrtom mestu Košarkaške lige Srbije.
 
Vojvodina narednu utakmicu igra protiv Metalca, 28. januara.
  • Marko

    19.01.2023 10:14
    Greske u koracima, bar pet puta, dosta promasenih slobodnih bacanja, puno gresaka u dodavanjima ( narocito bacanje lopte u noge centru kome na ledjima vise dva protivnicka igraca ) su nesto sto je sa ovakvim protivnikom ne dopustivo. Bez idejna i nervozna igra i veliki broj akcija u napadu koje su se svele na solo prodore i iznudjivanje faula. Vojvodina bez klasicnog centra a na drugoj strani "grmalj" koji nas je poklapao i u napadu i odbrani. I naravno, odavno ne videh da nekog, narocito u poslednjoj cetvrtini kada se utakmica lomi, onako hoce sreca i sut za 3 poena. Sve u svemu, svaka cast za borbenost ali ako hocemo u visi rang, morace mnogo toga da se menja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport