Vošin drugi remi u Beleku, u četvrtak protiv Šahtjora

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa ruskim Ahmatom rezultatom 1:1 u petoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Beleku.
Vošin drugi remi u Beleku, u četvrtak protiv Šahtjora
Foto: FK Vojvodina
Jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Jeličić u 75. minutu.
 
Iako Ahmat nije stvorio mnogo prilika, uspeo je da postigne jedini pogodak u prvom poluvremenu, strelac je bio Šatara nakon kornera u 11. minutu.
Timovi su u početku vodili borbu na sredini terena, bez nekih većih uzbuđenja pred golovima do tog 11. minuta kada je Ahmat poveo posle kornera, Šatara je bio na pravom mestu i glavom pogodio donji levi ugao Nikole Simića. Vojvodina je prvu pravu šansu imala u 28. minutu kada je Zukić povukao loptu sa centra i potom pravovremeno uposlio Kabića na desnoj strani, a ovaj je gađao prvi ugao i pogodio spoljni deo mreže.
Voša je i dalje držala rivala daleko od gola, igrala je visoko na polovini terena, a sledeću šansu imala je u 37. minutu, kada je nakon prekida sa desne strane Traore glavom gađao preko prečke.
 
Najbliža golu Vojvodina je bila u 44. minutu, posle uigrane akcije po levoj strani, Đorđević je uputio odličan centaršut na peterac, Malbašić je glavom gađao direktno u golmana.
 
Ahmat je imao prvu dobru šansu u drugom poluvremenu, u 53. minutu Agalarov je pogodio stativu, od koje se lopta odbila u ruke Nikole Simića.
 
Na isteku časa igre, Uroš Vitas se pokoškao sa jednim igračem Ahmata, a glavni sudija je odlučio da mu pokaže crveni karton. Ipak, Voša nije ostala i sa igračem manje pošto je u dogovoru između klubova, u slučaju isključenja dozvoljeno da ga zameni drugi igrač, a to je bio Igor Jeličić.
 
U 69. minutu Ahmat je imao veliku šansu, Ivanovič je ostao sam na povratnoj i sa nekih 12 metara šutirao preko prečke. Voša je uzvratila samo minut kasnije, Zukić je lepo uneo loptu u sredinu i sa 18 metara levom nogom šutirao pored stative.
 
U 72. minutu Vojvodina je imala najbolju šansu u nastavku, Lazarević se odlično ubacio po desnoj strani, primio loptu i u trku pretrčao čuvara, a onda iz teške pozicije iskosa šutirao tik pored stative.
 
Tri minuta kasnije, Vojvodina je izjednačila. Čumić je izveo korner sa leve strane i gađao skroz na drugu stativu, odakle je Zukić glavom vratio pred gol, a tamo je na pravom mestu bio Jeličić za 1:1.
 
Nakon izjednačenja, Voša je nastavila da pritiska rivala i stvara šanse. Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Voša upisala i drugi remi na pripremama u Beleku.
 
Voša će do povratka u Novi Sad odigrati još jednu kontrolnu utakmicu u četvrtak, a protivnik će joj biti kazahstanski Šahtjor.
  • Bb-ns

    23.01.2023 19:53
    I vi će te kao da napravite nek uspeh u prvoj ligi?Pa vama je Radnik iz Surdulice kao neki Evropski klub,budi te srećni ako nebudete igrarije baraz.
  • V

    23.01.2023 19:48
    uprAVa napolje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.