Na utakmici Crvene zvezde i Vojvodine u subotu biće odata počast Siniši Mihajloviću

Naredna utakmica Crvene zvezde i Vojvodine, kako je najavljeno, biće posvećena Siniši Mihajloviću.
Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler, preminuo je 16. decembra, posle duge borbe sa leukemijom, u 54. godini života.
Zvezda je najavila da će, u njegovu čast, prvu zvaničnu utakmicu od njegove smrti posvetiti Mihajloviću, a u tom meču sastaje se sa Vojvodinom - klubom u kojem se probio i stavio svoje ime na mapu jugoslovenskog fudbala.
Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu, 4. februara, od 16 časova.
 
Kako je rečeno, fudbaleri Zvezde izaći će u posebnim dresovima u čast Mihajlovića, a verovatno će i igrači Vojvodine biti u specijalno dizajniranoj opremi.
 
 
Takođe, fudbaleri će, najavljuje se, imati "posebnu koreografiju" posvećenu Mihajloviću, a na stadionu "Rajko Mitić" biće i porodica proslavljenog fudbalera.
  • Dusan Dzigurski

    03.02.2023 10:54
    Slazem se
    Slazem se sa prethodnim sagovornicima, Miha je igrao za Vojvu ali je bio Zvezdas tako da ne bi trebalo da bude legende Vojevodine. Svaka njemu cast ali nije bas nesto voleo Vojvodinu, on je bio tifoz i legenda Zvezde iz Beograda.
  • Deki

    29.01.2023 14:59
    Jos jedna trening utakmica koja ce se zavrsiti pobedom Zvezde kao i u 99.5% slucajeva u poslednjih 10 godina.... bruka i sramota sta Vojvodina sebi dozvoljava.
  • Novosadista

    29.01.2023 12:08
    Neka znade svaki Lala ciganska ste filijala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.