Sada i zvanično: Radoslav Batak novi trener Vojvodine

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je sporazumno raskinuta saradanja sa stručnim štabom na čelu sa Milanom Rastavcem.
Sada i zvanično: Radoslav Batak novi trener Vojvodine
Foto: FK Vojvodina
Istovremeno, predsednik Dragoljub Zbiljić, generalni direktor Dušan Bajatović i Upravni odbor odlučili su da novi šef stručnog štaba Vojvodine bude Radoslav Batak.
U pitanju je bivši igrač Vojvodine, koji je belo-crveni dres nosio od 1997. do 2003. godine i u tom periodu upisao 74 nastupa, a takođe je bio i kapiten "stare dame". Takođe, on je tokom 2017. godine već sedeo na klupi Vojvodine, od 23. aprila do 30. juna.
Osim Radoslava Bataka, članovi stručnog štaba biće Milan Stepanov, Dušan Bajić i Nikola Kovačević, dok će kondicioni trener biti Aleksandar Jovančević.
 
Radoslav Batak kao šef stručnog štaba i njegovi saradnici potpisali su ugovore do 31. maja 2024. godine.
  • Detos

    26.02.2023 22:29
    NS
    Rezultati a jos vise igra pokazuju opravdanosti
    smene trenera
    Ocekivali smo da ce uprava dovesti sada kvalitetnijeg trenera s obzirom na renone eVojvodine a oni vrte u krug... Dokle


  • Frizer Rah.Sterlinga

    26.02.2023 20:16
    Vosa u srcu
    Trener,ne moze biti gore resenje od Mime i da hoce. Ako nista,bicemo par kola malo agresivniji. Srecno nam bilo!
  • Futog

    26.02.2023 18:20
    Slaninari
    Fk Vojvodina i Kk Vojvodina su najveća sramota pokrajine, bruka i sramota. Umesto da ljudi dolaze na tribine oni beze sa njih, aba ligu niste u stanju da igrate amateri. Sporta nema u gradu sve otislo u bg na vodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport