Batak: Saveti na treninzima u protekla dva dana pun pogodak, idemo dalje od utakmice do utakmice

Trener Vojvodine Radoslav Batak zadovoljan je igrom i rezultatom svoje ekipe na svom debiju na klupi "stare dame".

U 24. kolu Mocart Bet Super lige Srbije, fudbaleri "stare dame" pobedili su danas u gostima ekipu Radničkog rezultatom 4:1.

Novi trener Vojvodine je istakao da je dva dana iskoristio da što bolje pripremi ekipu na gostovanje na "Čairu".

"Ovi igrači su i do sada izgledali približno ovako, ali nije bilo ni sreće u proteklom periodu. Imali smo samo dva dana da se pripremimo za meč i da kažemo direktno igračima šta moramo da promenimo da budemo bolji i to se danas pokazalo kao pun pogodak", rekao je on.
 
Dodao je i da mu se nije svidelo što su se igrači opustili u poslednjih deset minuta utakmice.
 
"Mi smo pričali uoči ove utakmice da pobeda može da nas vrati na mesto koje vodi u Evropu, pratićemo dalji razvoj situacije. Idemo dalje, od utakmice do utakmice", rekao je Batak.
 
U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Voždovca, a taj meč na programu je u nedelju od 18 časova.
  • Kapetan momcadi

    01.03.2023 13:41
    I dalje je tuzno
    Mi, navijaci Vose, se kao nesto lozimo na nas tim, odigramo dva ili tri puta godisnje kako valja a onda nam dodje u goste Radnik iz Surdulice i zasluzeno odnese bod i taj sablon se ponavlja. Kada se prica o srpskom fudbalu ja se uvek setim kako je jedan roker jos pre petnaestak godina kazao "kada vidimo sta su uradili sa fudbalom, rokenrol je jos dobro i prosao". Toliko o kvalitetu srpskog fudbala.
  • Miso

    28.02.2023 23:49
    Samo jako
    Samo raditi na psihi.Ovi igraci sa znanjem i platama koje imaju ubdljivo moraju biti 3.Dosad smo delovali kao izbusen balonj,jer ih je bivsi trener ubio u psihu letargicnoscu i mrtvilom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.