Batak pred Voždovac: Nema opuštanja posle Niša, ni potcenjivanja protivnika

Fudbaleri Vojvodine gostuju Voždovcu, u nedelju, u 25. kolu Superlige Srbije.
Batak pred Voždovac: Nema opuštanja posle Niša, ni potcenjivanja protivnika
Foto: FK Vojvodina

Trener Vojvodine Radoslav Batak očekuje još jednu tešku utakmicu na tradicionalno neugodnom gostovanju ekipi Voždovca.

Igrači Vojvodine pokušaće da ostvare drugu uzastopnu pobedu. Novi trener Batak kaže da, kao neko ko je sa strane posmatrao mečeve, želi da tim bude što direktniji i što opasniji po gol rivala.

"Voždovac je bolje rangiran na tabeli od našeg prošlog protivnika i moramo da shvatimo da smo mi tek na početku, ali moramo da ponovimo sve dobre stvari, a da loše svedemo na minimum i da iskoristimo taj prostor za napredak koji imamo i u fazi odbrane i u fazi napada. Spremni smo, orni, ali i svesni značaja ove pa i svake utakmice da grabimo samo ka vrhu", navodi Batak.
 
Trener Voše ističe da je Voždovac uvek neugodan rival i da ga neće potceniti.
 
"Bilo bi prepotentno da nas Voždovac ne interesuje kao protivnik, jer retke su ekipe koje su uzeli bodove na 'Krovu'. To je ekipa koja školovana, poletna i mlada i ima poseban teren. Imaju u ekipi dobro poznata imena iz beogradskih ekipa, ali i iz naše škole, jer su tamo Pantović, Nešković… tako da kao i uvek, moje ekipe ne smeju da ulaze u meč potcenjivanjem protivnika", poručuje Batak.
Dobra vest je da se u tim vraća Uroš Kabić, kao i da se Nemanja Nikolić oporavio od lakše povrede zadobijene u Nišu, pa je van stroja samo suspendovani Uroš Vitas.
 
Utakmica između Vojvodine i Voždovca na programu je u nedelju, sa početkom u 18 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena sport 10.
  • Novosadjanin

    05.03.2023 19:15
    Haos
    Batak? Vosa? Pa tacno treba srusiti stadion
  • Novo naselje fkv

    03.03.2023 12:50
    Samo napred,Vojvodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.