Rođendanska pobeda Voše: Najbolji igrač nagradu donirao za lečenje sedmogodišnjaka

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Čukaričkog sa 3:2, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.
Rođendanska pobeda Voše: Najbolji igrač nagradu donirao za lečenje sedmogodišnjaka
Foto: FK Vojvodina

Strelci za Vojvodinu bili su Dejan Zukić u petom, Uroš Nikolić u 14. i Milan Lazarević u 82. minutu.

Pred početak utakmice Mirku Topiću je uručen uramljen dres Vojvodine sa njegovim prezimenom i brojem 100 na leđima, s obzirom na to da mu je ovo bila jubilarna stota utakmica u prvom timu "stare dame", a dres mu je uručio direktor omladinske škole "Ilija Pantelić", Duško Grujić.

Nakon toga, predstavnica kompanije Mozzart Bet Jovana Đulibrk je uručila plaketu i humanitarni ček na 50.000 dinara Dejanu Zukiću kao najboljem igraču 24. kola Mocart Bet Super lige Srbije, a on je odlučio da taj novac prosledi za lečenje sedmogodišnjeg Novosađanina Miloša Ćelapa koji boluje od leukemije i potrebna mu je tranplantacija koštane srži u inostranstvu.
 
Tim sa Banovog brda je treći na tabeli domaćeg šampionata sa 50 bodova, dok je Vojvodina trenutno peta sa četiri boda manje.
 
Fudbaleri Vojvodine će u narednom kolu Super lige Srbije gostovati Javoru, dok će Čukarički dočekati Voždovac.
  • besan ker

    12.03.2023 08:03
    @Grobar NS

    "Za nekoliko nedelja u Novi Sad dolazi moj Partizan pa ce kao i obicno da vas ponizi pred celim gradom i pred vasih hiljadu navijaca, nema vas vise od toga."

    Znači, stiže seoski vašar još jednom u naš grad, i (nažalost) nije prvoaprilska šala. Bar će semenkari profitirati, njima je nova godina kad ovi cirkuzantski klubovi dolaze u naš grad, kad ustane krezubi plebs iz okolnih sela.
  • @grobar

    11.03.2023 23:44
    Ponižen si samim tim što se predstavljaš kao grobar...
    Samo napred,Vojvodina!
  • Liban

    11.03.2023 23:05
    Fkv
    I da ne budemo u prvim pet ja cu biti uvek srecan. U inat dušmanima. A ne znam zasto se navijači blizanaca javljaju na vesti o Voši!!! Jedan klub na svetu volim ja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.