Lalatović mandat na klupi Mladosti počeo remijem

Fudbaleri Mladosti odigrali su nerešeno protiv Spartaka u Subotici, u 26. kolu Superlige Srbije.
Utakmica na vojvođanskom severu završila se bez golova i bio je to meč na kom je na klupi Mladosti debitovao Nenad Lalatović.
Trener koji je Vojvodinu predvodio u najviše pobeda u klupskoj istoriji, potpisao je za tim sa Satelita početkom nedelje.
Spartak je na domaćem terenu bio opasniji, stvarali su prilike, ali im je nedostajala završnica. Za više od 90 minuta imali su samo tri šuta u okvir gola, a Mladost ni toliko. 
 
Novosađani su tek u nekoliko navrata uspeli da priprete domaćinu, ali je Spartak bio taj koji je kontrolisao igru.
 
Nije mnogo značilo za ekipu Nenada Lalatovića ni to što je u protivničkom taboru, u finišu meča, Bugarin dobio drugi žuti karton.
 
Posle 26 odigranih mečeva, Mladost je pretposlednja na tabeli, sa samo 18 prikupljenih bodova i moraće grčevito da se bori za opstanak u najjačem rangu domaćeg fudbala.
  • @EvoOvako

    12.03.2023 13:26
    Jagma za stručnjakom
    Svi ga oće pa nepostizava.
  • EvoOvako

    12.03.2023 11:51
    Lalat
    Se bavi trenerskim poslom od 2011-e. Do sada je 17 puta menjao sredinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.