Mlako izdanje Vojvodine donelo Partizanu maksimalnu pobedu

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od Partizana sa 3:0 (25:18, 25:21, 25:19) u 21. kolu Superlige.
Iako se očekivalo da će ovaj susret doneti još jednu kvalitetnu, zanimljivu i neizvesnu utakmicu, duel Partizana i Vojvodine ipak nije opravdao epitet derbija. Stigli su crno-beli do tri boda i to, čini se, bez mnogo muke.
Novosađani su ušli u ovaj duel kao da su sav posao završili overom prve pozicije još u prošlom kolu i kao da bi kraj lige najradije preskočili. Igrali su mlako, bez dovoljno angažovanja, a opet sa puno grešaka. Šef stručnog štaba Slobodan Boškan dosta je menjao, tražeći dobitnu kombinaciju, ali ispostavilo se da su se svi utopili u sivilo na terenu.
Raspoloženom Partizanu to je samo olakšalo posao, a istakao se domaćin posebno u bloku i na servisu. Samo u drugom setu imala je priliku Vojvodina da uhvati priključak, ali šansu nije iskoristila.
  • Vtr

    19.03.2023 12:31
    Dok je Boškana, bilje nam biti neće.
  • @Darinko

    19.03.2023 11:26
    prvo skoci pa reci hop
    Ovo je odbojka, a ne fudbal! Znate to je onaj sport u koji ne ulaze toliko pare naroda i drzave, pa onda ne budu non stop prvaci titovi blizanci, nego Vojvodina tu dominira i pritom igra Ligu sampiona. Isto kao i u Rukometu, gde je Vojvodina najtrofejnij klub od kad smo Srbija! Aj sad na istrazivanje, i sledeci put razmisljaj pre nego sto nesto napises!
  • Darinko

    19.03.2023 08:15
    Ipak ....
    .... je to ekipa samo za LingLong ligu ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport